this afternoon

Gick upp 6 imorse för att infinna mig i skolan vid 8. Man kan helt klart starta morgonen på ett bättre sätt än att åka tåg, det är jag övertygad om. När jag kom dit var vi 4 pers, helt sjukt! Efter nån halvtimme droppade det väl in fler och fler, men är jag förvånad? Nej, för det är alltid likadant. John Bauer är för slappt helt enkelt.

Jag åkte därför hem vid 9, sov i 3 timmar och stack sedan till gymmet. Vi har "praktik" just nu och då får man bestämma tiderna lite själv beroende på vilken grupp man är i. För oss i journalist/tidningsgruppen går det väldigt bra och vi behöver därför inte spendera så mycket tid i skolan utan känner att vi jobbar bättre hemma. Imorgon blir det därför hemstudier för mig och Vickan.

Jag är nog förresten för lat för att ha blogg. Jag orkar aldrig uppdatera och jag ser att mina besökare blir fler och fler hela tiden så ni får nog helt enkelt ha lite förståelse för att det finns en oerhört lat sida av mig också.

Är det inte väldigt konstigt av mtv att visa 2 the hills-avsnitt om dagen, och det sista dom visar är det första som visas dagen efter? Eller?
Tur att det finns Americas funniest home videos som man kan kolla på medan man väntar på det "nya" avsnittet.

Denna borde ni lyssna på: http://www.youtube.com/watch?v=lqX8fob2t1k
och denna: http://www.youtube.com/watch?v=8VQzVtHEk1I
och denna: http://www.youtube.com/watch?v=u9vOwc-6t-8
och denna: http://www.youtube.com/watch?v=QnA4r4ocDII
för dem är braaa

Postat av: hanna

Jo men de the hills-avsnitten som de visar nu är ju väldigt gamla, sen de första säsongerna så är kanske inte så lustigt trots allt!

2009-01-13 @ 21:04:12
Postat av: hanna

Jo men det är ju inte så lustigt för dessa avsnitt av the hills är ju från säsong 1 eller 2. Och vi är på 4 nu, och de går varje lördag, så kolla de nya då istället!

2009-01-13 @ 21:06:22
Postat av: johanna

Jo jag vet men dom visar fortfarande dubbelt, och det är det som är konstigt.

2009-01-13 @ 21:23:27
URL: http://chlsea.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0