ändrade planer

Nu är det ändrade planer som vanligt när det gäller mig. Ska över till johan och låna en vitlökspressare nu sen äta och efter det så kommer fidde och company och hämtar mig för att åka och bowla. Kul :)

Sen har jag lovat min granne daniel att komma över en runda för han har fest. Så jag vet inte om jag stannar där eller om jag säger hej och sen sticker hem och kollar på film.

Nej nu ska jag laga klart maten hoho.

lampard

Och så var matchen slut. Wigan kvitterade i 82a minuten men man kan inte spela lika mot ett lag som wigan så lampard avgjorde i sista minuten.

Liverpool torskade med 2-0, HALLELUJAH! Och arsenal spelade lika vilket gör att chelseas chanser på att ta hem premier league ökar hela tiden, sakta men säkert. Så ska det se ut!

Idag har jag tvättat och sen skulle jag cykla och köpa glass men den godaste smaken fanns inte så det fick bli godis istället. Nu ska jag försöka laga mat. Min magkänsla säger att jag kommer lyckas

Ikväll kommer min polisgranne johan över en stund sen får vi se vad som händer. Tack o lov så blir det ingen utgång, det hade jag inte orkat.

the love of my life

chelsea-wigan

1-0 av terry. g-g-great



Att liverpool gjorde självmål mot middlesbrough gjorde min dag fulländad :D

lördag

Nu har jag ätit och ska snart ner och tvätta. Efter det ska jag hoppa in i duschen för att sedan ta bussen till ljungby vid 16.30.

Vi ska fira hanna ikväll på terazza :)


Är det någon som vet vad som händer när paketet inte går in i postfacket? Alltså, om jag beställer ett par skor, så kommer dom ju antagligen inte in i postfacket. Får man lösa ut dom på posten sen då eller hur funkar det?


Den här är mums!

fredag

Jag äter mat när den är som bäst - på natten.

Idag har jag varit hos mamma och pappa och det var mysigt, riktigt mysigt. Sedan åkte jag tillbaka till stan med min guldfiskskål. Kände mig som Lina i festival som bär sin fiskskål vart hon än ska. Det blev många blickar och några "vart har du fisken?" Men idioter, hade jag haft fisken i skålen hade den varit lika kall som en nedfryst fiskpinne.

Elle mötte mig på stan och vi tog bussen hem till mig för att göra oss iordning och sedan ta bussen tillbaka till stan. Dock blev det lite fel och vi hamnade ute i skogen. Så, istället för att det skulle ta 5-10 min till stan så tog det nu 40! Jaaja, på pause var det i alla fall kul. Jag var nästan nykter och det är bra för jag hade kul ändå!

Efter pause blev det mc donalds för att sedan bege oss mot efterfesten hos Linn. Men jag och Anton insåg vad klockan var och gick med raska steg till stationen för att inte missa våra sista bussar hem. Såå, jag tog teleborgsbussen och han hovshaga. Väl på teleborgs centrum insåg jag att det var en bit att gå så då träffade jag en människa som hade beställt taxi så dom skjutsade hem mig. Thaaanks mate.

Nu ska jag nog faktiskt sova för jag har tvättid imorgon kl 1. Elinor ska till malmö och ha skitkul :)

Ikväll träffade jag även två forna klasskompisar. Joel, som jag inte har sett sen vi gick i 3an och var typ 10 år. Och sedan Tamlin som jag förvisso gick första halvåret i gymnasiet med men vi kände knappt igen varandra ändå. Dom sover iaf hos elle nu (: ohoooo

Nej nu är jag tråkig, och trött! framförallt trött, och lite hungrig. puss


På studentfesten ska jag vara lejon, det kommer nog bli succé

mums

kooooom till mamma

mat, mat, älskade mat

Jag vill vara hemma hos elinor, lagom full efter en utekväll och äta upp hennes mat...




...och hennes champinjoner



















jag saknar dig

fotboll + mat = <3

Idag vaknade jag med ett leende på läpparna då jag påminde mig själv om vinsten igår. Jag tror jag kan leva länge på den. Och ännu lite längre när jag leker med tanken om att kanske få möta liverpool. Det hade varit ultimatumens ultimatum och det hade inte kunnat sluta med något annat än vinst. Att jag gillar provosera? Nesch..

Idag var det även 2 år sedan jag skapade min bilddagbok. Knappt nämnvärt utan istället borde denna dagen firas med att ta bort skiten, eller gräva ner huvudet i sanden..

Snart drar allsvenskan igång och öppningsmatchen mot helsingborg kan bli riktigt intressant. Vi ska i alla fall ta tåget dit och fira vinsten med att gå ut på kvällen. Resten lämnar jag åt ödet.. Vi har gått hand i hand nu ett par år och han har svikit mig rejält en handfull gånger men kompenserat med något ännu bättre. Och nu mår jag bra, riktigt bra! (Även om det känns som att jag kommer gå in i väggen vilken dag som helst om jag fortsätter i detta tempot.) MEN: Det som inte dödar mig gör mig bara starkare.
Ödet jaa, det är fina grejer.

Det är mat också. Fina grejer alltså. Så jag tror jag äter lite

fotboll + mat = <3 (och lite kim christensen på det)


CHEEELSEA

Precis kommit hem från jobbet och det är verkligen jobbigt att jobba direkt efter skolan.

I vilket fall som helst så hade vi arbetsmiljö och säkerthet för första gången idag. Jag trodde att det skulle handla om lite vilken miljö som är bäst att jobba i, undvika tunga lyft osv. Men nej, istället fick vi lära oss om kortslutningar, el och vi fick även tillverka en egen förlängningssladd som jag vackert fick bära med i handväskan sen! Vågar jag använda den? Haha no way. Jag har gjort den själv och jag litar inte ett dugg på mina elkunskaper.

På jobbet var det kul och tiden gick för en gångs skull väldigt fort. Idag var det bara jag, yvette och björn som jobbade. Och vickan som coachade då förstås. I vanliga fall brukar vi vara ett 10-tal, minst! Det gick bra också, jag sålde 26 stycken och det blir provision gånger två för det. Normalt brukar jag sälja mellan 7 och 14 så det är niceee.

Nåja, nu kommer det viktigaste: CHELSEA VANN MOT JUVENTUS! om jag blev glad?! ja herregud, det här är det bästa på länge. Juventus som är ett riktigt bra topplag, och vi tar dom. I champions league dessutom! Ett steg närmare finalen och guldet.

Jag hedrade dom genom att ha min ena chelseatröja på skolan och på jobbet samt att jag var dom när vi spelade sån fotboll med små gubbar på en stång på ett bord i skolan innan. Detta ska firas med...eh, en banan?

Jävligt synd att liverpool tog real madrid för dom förtjänar inte det! Men man kan ju se det positivt också, liverpool är sopor och skulle vi möta dom i finalen så blir det en lätt match till skillnad från om vi hade mött real madrid.
Så TACK liverpool för att ni är så jävla dåliga.

HIGH FIVE

Sagt och gjort. Nu är det hej då historia och HEJ TEXTMEDIA/TEXTKOMMUNIKATION! fyfan va kul och jag är seriös.
För en gångs skull kommer jag hädanefter ha en vecka att se fram emot med lektioner som jag går på för att jag vill lära mig och för att jag tycker det är intressant. Så har jag aldrig någonsin känt innan.

Som sagt, istället ska jag läsa textkommunikation och det är bra med tanke på att jag har planer på att kanske jobba som journalist ett tag. Tummen upp för det.

Dessutom så ska jag visa Tobbe min hemsida i veckan så då kommer han höja mitt betyg i webdesign.
Jag ska också göra två grejer som jag glömde förra terminen i svenska och engelska b så då blir det mvg i det.

Historian behövs ju dock för att söka till polishögskolan så då ska jag läsa på distans i en "kompletteringsgrupp". Det låter nått det ja!

Grejen var att under vår praktik så fick vi historiaarbeten som vi skulle göra under tiden. Men det var svårt att hinna med det så idag när vi kom tillbaka så fick vi reda på att vi har 5 stora arbeten som ska göras till v.14. Det är gaaanska ont om tid. Dessutom skulle vi då komma efter i andra arbeten som görs under tiden och då hade jag inte haft chans att satsa på ett högre betyg än g eller vg. Vilket gör att jag hade velat läsa upp det i kompletteringsgruppen till ett mvg. Så, nu hoppar jag av och då kan jag lika väl läsa upp helt tolalt till mvg än att göra alla dessa arbeten och sen ändå få läsa upp.
Ja, så resonerar jag i alla fall. Och är det någon som har läst ända ner hit så är jag imponerad.

Imorgon är det sovmorgon till kvart över 12 och sedan arbetsmiljö och säkerhet, det kan nog vara intressant.
Men först nu är det jobbet som gäller, vilket också ska bli ganska kul för en gångs skull.

historia

Nu har vi psykologi, och jag gillar det, riktigt mycket till och med.
Då jag har planer på att läsa psykologi på universitetet i höst är detta en bra början. Idag har vi dock bara haft genomgång om vad som väntar den kommande terminen.

Snart ska vi äta och efter det har vi historia. Oooh, är det något jag hatar så är det den lektionen.

Historia i sig är väldigt intressant men jag hade gärna sett att vi bytt lärare och minskat pressen som hon lägger på oss. Jag har stora planer på att hoppa av och jag tror jag ska göra det om mina poäng räcker till. Det hade varit himla skönt och jag pluggar 100 gånger hellre upp den kursen på komvux sen. Med nöje!
Historia är ju ett måste för att komma in på polishögskolan så på något sätt måste jag ändå läsa det. Men som sagt, inte mig emot, byt ut läraren så fortsätter jag gärna.

Nej nu ska vi dra och käka, magen kurrrrrar

MODELL?!

På mutilmedian idag så började jag, vickan, mikki och alexander med ett nytt projekt.
Modell för en dag.
Det går ut på att vi fotar, ute, inne, studio osv och redigerar bilderna för att sedan göra ett bildspel med musik till.
Modellerna kommer självklart få bilderna skickade till sig och även en valfri bild utskriven.
Så, bor ni i växjö eller nära så tveka inte på att anmäla er. Det kommer bli jättekul med styling, plåtningar och så vidare.



Gör som det står på affischen och skicka in bilder till [email protected] och gör det snarast!!!

måndag

Skolan känns inte alls så avskyvärd som jag hade förväntat mig. Sanningen är faktiskt den att det är ganska skönt att vara tillbaka i ett stukturerat liv med mer rutiner. Nu är det slut på sovmorgonar och istället blir det upp tidigt och hem sent som gäller.

Däremot kunde jag gärna sluppit alla dessa uppgifter i historian som vi har missat när vi varit iväg på praktik. En hel del att ta igen har det blivit tack vare praktikperioden.

I november började vi med "praktiken" och sen dess har det bara varit obligatorsikt att vara i skolan på måndagförmiddagar.
Men nu, nu är det slut på det och ett schema på 8.15-15.15 väntas varje dag. Och efter det är det jobb som gäller i 6 TIMMAR. Jag mår dåligt när jag tänker på det...

Jag piggar upp mig själv med lite bilder från studentfesten med tema after ski.


bebbe

Jag hade helt glömt bort var klockan var, så jag missade herre på täppan. Hoppas det kommer ut så man kan tanka ner det.

Jag blev sjukt sugen på att se filmen festival men funkar piratebay? NEJ. Finns den på tankafett? NEJ.

Jaanej, jag har i alla fall min misstänkt-tidning, och nya numret av goal. Det kan nog göra min kväll faktiskt.
Medan andra tjejer läser modetidningar läser jag fotbolls- och polistidningar. Det är grejer det.

Nu ska jag ner och kolla om jag har fått någon reklam, sedan ska jag göra adressändring och efter det så blir det nog ett och annat csi-avsnitt om jag känner mig själv rätt.


På denna bilden ser jag ut som en bebis
 

slit

Jag har käkat tacos. Och inte nog med det - jag har gjort det själv!

Jag tog bort den vita fula bakgrundsfärgen och ändrade till svart (vilket jag trodde att jag hade innan) men jag känner inte igen det så jag måste haft någon mörkare grå förut? Ännu ett bevis på ett svikande minne.

Nu väntar jag på att mikki ska logga in på msn så jag kan få bilderna från igår sedan ska jag kolla på film.
Ska nog se snow buddies innan daniel raderar den från min datorn vilket han hotade med när han blev galen på deras röster.
Ikväll börjar även herre på täppan! SYND att jag inte har någon tv. Men TUR att min granne har det.

Imorgon börjar skolan och direkt efter ska jag jobba. Istället för en jobbig sak om dagen blir det nu tvååå.
Jag kommer vara så sjukt sliten på torsdag så det är inte sant. Måndag, tisdag, onsdag ser likadana ut.
8.15-15.15 Skola.
15.20-21.00 Jobba
Fyfän

Update: Svart trodde jag ja. Men den är fortfarande lika vit och ful. Märks att jag har hållt med webdesign i över ett år va? Och att jag har haft praktik på en reklambyrå där jag fick göra hemsidor i 8 veckor. Nej det märks inte det minsta

kodmallar

Alltså jag fattar inte hur jag kan ha glömt ALLTING som har med webdesign att göra.
Och jag orkar inte sitta med dessa jävla koder för jag har noll tålamod. Såå, mikki du får hjälpa mig sen :) haha.
Så nu är den vit och skitful men jag bryr mig faktiskt inte.

Usch nej, nu ska jag göra något annat för jag har inte ro att sitta här längre.

Och GRATTIS TÄSS som har fått en dotter idag. Hur söt som helst är hon :)

söndag

Jag har inte tänkt på det så mycket, men jag har ju faktiskt ingen tv. Den jag hade innan sålde jag för att jag behövde pengar. Till att shoppa tror jag. Mindre klyftigt såhär i eftertanke.

Nu har iaf min kära vän pontus sagt att han kanske har någon jag kan få köpa, vilket vore superduperschysst för jag är faktiskt i stort behov av en. Jag menar, en lägenhet är ju inte helt fulländad förrän det finns en tv.

Så nu får vi se hur det går med den saken :)

pingla

Vilken pingla!



Snodde den från http://sofuckt.blogg.se/

söndag

Jag har precis vaknat och på mitt rum ligger det två skönsovande tjejer med en förhoppningsvis lika skön bakfylla.

Jag vet inte vad man ska säga om igår. Allting blev hektiskt och vi var inte på oleo förrän halv 1. Väl inne var det inte så mycket folk och inget kul sådant heller. Tur att vi kom och livade upp stämningen.

Efter oleo blev det city kebab med några lönsboniter jag känt sen jag gick i 7an. Dock inte träffat någon av dom de senaste två åren men det gick bra ändå. Många skratt blev det i alla fall.

Vi funderade därefter på att hem, men vi ändrade oss och tack gud för det! Snöstorm och kallt som fan så det blev taxi.

Idag funderar jag på att åka hem, tror jag tar 2-tåget. Men sedan ska jag tillbaka till växjö igen vid 6 så tre timmar känns ju inte så lönt. Nu ska jag iaf äta och sedan gå och väcka de andra! puss

oops

Nu kommer tjejerna snart men problemet som vi tjejer så ofta har kvarstår. Kläder? Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig.. Meeen det löser sig!

Oh just det, jag hade ju "glömt" att visa mamma och pappa den nya tatueringen vilken dom chockerande fick syn på idag. Ajaj, inga glada miner där och ett "oops" från min sida.
Båda mina föräldrar är sååå mycket emot allt som har med piercingar och tatueringar och göra, en åsikt jag inte delar.

Menmen, nu ska jag nog fortsätta slänga ut alla kläder på golvet i hopp om att hitta något passande.

lördag

Skriva blogg hade jag tydligen lyckats göra när jag kom hem inatt ja, spännande!

Mamma och pappa är här nu och sätter upp bord och stolar. Skön väckning med den jävla ringklockan. Jag ska snurra en handduk runt för det låter verkligen förjävligt. Senare kommer även mormor och morfar för att lämna lite grejer så snart är ju faktiskt lägenheten fulländad på riktigt.

Som jag uppenbarligen skrivit i inlägget i natt så var det riktigt kul igår! Och det blir det förhoppningsvis ikväll också.

Nu ska jag skruva ihop lite stolar :) Ha det bra


Min kära familj & en kokosnöt

friday night

Ikväll var en grymt rolig kväll! Egentligen fattar jag inte varför jag skriver nu, för jag ska äta och sen sova. Äta måste man göra på natten och allra, allra mest efter en utekväll.

Det var vin, prat, adam, skratt och popcorn. Det var avslappnat och jag hade kul! Efter det blev det lagerlunden för att möta upp mikaela med mera. Vi satt där en stund, eller närmare bestämt till 1 då det stängde. Efter det gick vi till grace med varsin fribiljett vilket vi kan tacka mickis för :) Väl inne på grace blev det nostalgidanser, bugg, öl och en massa folk som förgyllde kvällen.

Helt otippat och spontant, vilket gör det som roligast! Nu ska jag äta och sedan sova. Godnatt cutiepies

Förresten, denna gången hade jag kameran med mig men jag orkade inte fota.
Men jag tror inte ni dör för det va?

fredag

20.48 ska jag ta bussen mot stan, men hoppa av på öster för att bege mig mot adam. Vet inte om det blir något filmtittande eller om vi dricker vin och går till lagerlunden/de luxe/sports eller något annat.

Jag tänkte i alla fall ha med mig kameran om jag hittar den. Det har jag inte haft på väldigt länge.

Nej nu ska jag dricka lite vin till och sedan ta på mig. Tjingeling

update

Ändrade planer. Solning först och sen bort till adam för att kolla på film och sen lutar det nog åt sports eller lagerlunden. Den som lever får se


I just wanna break you down so badly

optimism

Idag har varit en ganska tråkig dag, fast jag mår bra och det är bra!

Jag vet inte om jag ska hänka linus & company till grace eller om jag skiter i det och satsar på imorgon istället. Då kommer nämligen några av tjejerna hit och vi ska ut.

Det blir nog det sist nämda, jag är för lat för att orka göra mig iordning idag. Dessutom vill jag sticka bort och sola, det hade varit skönt. Så jag tror nog jag gör det nu.

Thias och Ellenor har ju iofs 18/19-års fest ikväll, men det är samma dilemma där - jag orkar inte göra mig iordning. Jag behöver en slappdag för mig själv med bra filmer, (god?) mat och godis. Det låter utmärkt och så får det bli. tjingeling


För er som har glömt ta på brillorna står det:
"Find the beauty in everything. It's there. Just pay closer attention"


haha

Killen är verkligen stjärna!



Killen kan ju omöjligt ha alla hästar hemma men underhålla kan han i alla fall :D

Det kan ju iofs vara så att jag har extremt dålig humor med...

skön snubbe

Vilken lirare alltså..



Jag hoppas för hans eget bästa att detta inte var någon sorts kärleksförklaring till en tjej..
Den lilla, lilla, knappt synliga mustaschen gillar jag dock skarpt

Och tack oskar, jag snodde den av dig.

torsdag

Nu har jag precis kommit hem från min kära granne. Det är skönt att ha någon som är i lika stort behov som mig av sällskap, filmkompis och någon att snacka skit med.
Dessutom är det skönt att slippa gå, åka buss eller köra när man ska hem. Jag behöver bara gå 5 trappsteg så är jag nästan i min säng.

Igår la jag mig halv 6, så det blir ju faktiskt imorse. Vilket visade sig när sömnen tog ut sin rätt och jag vaknade halv 1.
Efter det blev det en tripp ner till robin för att prata och han kom upp och kollade på lägenheten.
Sen blev det handling och misslyckade pannkakor (vilket man kan läsa om i inlägget här under)
Några minuter senare kommer daniel och våldgästar mig och vi går ner till sjön för att gå på isen, men det var kallt så vi gick tillbaka, åkte till hemmakväll och köpte godis och sedan tillbaka igen för att kolla på film.

Det blev unknown, vilken var helt konstig och sen blev det hannibal rising, och den var lika bra som förra gången.

Sov gotttt

gud?

Jag tror verkligen det finns någon högre makt som inte vill att jag ska kunna laga mat, helt otroligt att jag aldrig lyckas.

Idag skulle jag göra pannkakor och när jag står vid kylskåpet hör jag ett PANG! trodde bara det var något som ramlat ner så jag brydde mig inte så mycket. men sedan kollar jag igen och ser hur det ryker från elvispen. Plus att det började lukta jääävligt illa. Så jag ringde pappa som sa att jag skulle dra ut sladden och inte gå nära den. Men efter ett tag slängde jag ut den på balkongen så nu ligger den där i snön och sen blir det byebye på den.

Pannkakorna blev väl ganska goda i alla fall om man bortser från alla mjölklumparna.

nordman

WAAAH! JAG HAR VARIT MED OM EN HEEEELT GALEN GREJ TILL!

För någon dag sen mailade jag nordman och frågade om han inte kunde komma till växjö haha. Nu svarade han och frågade om jag kunde fixa ett ställe han kunde spela på.
HANNA?! KOM IGEN :D

032

EN SJUK GREJ:

En kille vid namn Daniel skrev till mig på msn runt 12 ikväll. Jag hade i princip ingen aning om vem det var så jag frågade vart han bodde osv. Visade sig att han pluggade i växjö så jag frågade därför om han bodde på campus, och ja det gjorde han.
Sen frågade han vart på campus jag bodde och jag försökte beskriva att det var vid polishögskolan. Jo, det var ju där han också bodde. Frågade vilket nummer, och det var ju 18. Frågade om det var a, b eller c vilket jag också svarade på.
Nu kommer det sjuka. VI BOR I SAMMA HUS! Han bor precis våningen över mig. Hur sjukt är inte det då?
Och hur höga är oddsen liksom?

Så jag gick upp och hälsade på och han var trevlig så vi kollade på film. Kul att lära känna dem som bor här.

Rätt sjukt att av alla ställen i hela Sverige (visste ju som sagt inte att han bodde i växjö, eller småland över huvud taget) så bor han precis ovanför mig! Ja, det är nog inte ofta sånt händer alltså.

Så nu har jag en ny granne att vålgästa när jag har tråkigt! Dock tror jag att han kommer ringa på min dörr tills jag kommer och öppnar imorn på morgonen eftersom han har tvättid vid 10. Jag tänker inte öppna, jag behöver sova!

pust

Jag är så jävla trött i huvudet. Försäljningen gick dock bra idag också, sålde 14 st men mest till unga killar som inte vet vad jag snackar om och bara tackar och tar emot. Mer sådant tack!

Vickan frågade i alla fall om jag ville ha jobbet som säljare, och jag tackade ja. Dessa 3 dagarna har ju bara varit utbildning egentligen så jag var inte garanterad något jobb. Men dom är i alla fall nöjda och jag får fortsätta!
Kommer jobba 3 kvällar i veckan hädanefter. Kan nog bli rätt tufft att sticka och jobba direkt efter skolan och sen inte komma hem förrän klockan är tjugo i 10 ungefär.

Nog pratat om jobb, imorgon är jag ledig och jag vet inte vad jag ska göra. Ta det lugnt, handla och kolla på film antagligen. Gå lite på stan med kanske. Men mamma säger att jag har köpstopp när det gäller kläder så hon lär ju bli galen när det kommer komma hem massa paket av kläder som jag har köpt på internet. Typ från ifk-shopen osv.

På lördag kväll kommer Linnéa hem från Åre så jag funderar på att åka hem på söndag och hälsa på.

Nej, gossip girl väntar som vanligt. Sjukt otippat att Nate skulle hångla med Jenny. Ja, jag säger då det..

onsdag

Det är rätt komiskt att 3 dagar har sett exakt likadana nu! Måndag, tisdag och onsdag. Jag vaknar samma tid, duschar, gör mig iordning, äter och sitter här en stund. Sen blir det jobbet till 9, hem och äta och kolla på gossip girl.

Jaja, nu är det i alla fall sista jobbdagen för denna veckan så nu slipper jag drömma fler mardrömmar om otrevliga kunder.

Ha en bra dag gott folk och på lördag lirar chelsea mot aston villa, lätt som en plätt 3-1!

röd & skrynklig

Precis tagit en dusch på 45 min, mer än välbehövligt vill jag påstå! Dock ser mina fingrar ut som russin och huden är i samma ton som en kräftas.

Jobbet idag gick såååååhäääär segt i början. Sålde bara 2 grejer på 3 timmar. Efter det bad jag vickan (coachen) ha medlyssning så hon kunde säga vad jag skulle förbättra och tänka på. Så efter det gick det uppåt igen! 14 sälj och jag är nöjd.
I och med att detta fortfarande är en utbildningsdag så jobbar jag bara för provision. Vilket betyder att jag bara får de pengarna jag drar in när jag säljer och ingen timlön. Men det har ändå blivit runt 600 idag och ungefär samma igår, så lägger man på timlön på det så skulle det blivit lite mer än 1000 spänn per dag, inte så pjåkigt ändå. Därför ser jag fram emot att äntligen få denna efterlängtade timlön på 88/h.

Ett snack med Adam efter jobbet gjorde bussresan hem roligare och även tiden i lägenheten då det är ganska lätt att känna sig relativt ensam när man bor själv. Och jag orkar verkligen inte laga mat ikväll, därför är det livsfarligt med en kladdkaka i kylen.

Jag tror nog jag satsar på ett gossip girl avsnitt nu och sedan sängen. Känner att jag fortfarande är lite halvsjuk. Godnatt

gubbstruttar

Nu kom jag på en grej som var ganska kul på jobbet idag.
Man ser inte vem man ringer förrän personen i fråga har svarat och just då hade jag tydligen kopplats till en gubbe med den bredaste stockholmskan jag hört.
I vilket fall så hörde jag ingenting, han bara mumlade (tror inte han hade alla indianer i båten) men jag tänkte att jag skulle ge det en chans. Kunde kanske lura på honom någonting i alla fall.

Han mumlade och mumlade och jag såg hur tiden tickade på. Efter ett tag så börjar jag höra lite vad han säger

"Mjaaa alltschå de bryykar jö vajaa många schom schöper och ja, dom äj nöjda allihoopa sejju. Schåååå, vill dy schlå till med ett abonnemang fjöken?"

Alltså han pratade nästan som en bebis, och mumlade, och sen stockholmska på det. Ja herregud.

Översättning:
"Ja alltså det brukar ju vara många som köper och ja, dom är nöjda allihoppa serru. Så, vill du slå till med ett abonnemang fröken?"

Ja, då hade gubben vänt på steken och försökte istället sälja till mig?! Jisses..

Sen var det en sexgalen utländsk gubbe på 57 som frågade om jag tyckte det var snyggt med röda och svarta kalsonger, samt vilken storlek jag trodde han hade? Jo tjena. Han frågade också vad jag hette, mer ingående än när jag presenterat mig, och om jag bodde i växjö, vad jag hade för underkläder osv. Gubbstrutt.
Men honom sålde jag till i alla fall, så lätt ska han inte få komma undan!

slaskväxjö

Och så gick solen ner i Växjö även denna dagen..
Minst antal soltimmar i södra Sverige, utan tvekan.

Ska börja dra mig mot stan och jobbet nu och kommer nog vara hyffsat trött när jag kommer hem vid halv 10.

tisdag

Varenda gång jag kommer upp i "min" korridor så luktar det mat.
Jag vet inte om det blev sen jag flyttade in eller om det är någon annan på min våning som också är halvt besatt av det bästa som finns.

Robin jobbade och slet, njee. Han satt på kontoret och höll på med massa papper så jag störde en stund.
Fick sånna lappar som man ska sätta på postfacket, så nu kommer jag få reklam, wooho!

Var på anställningsintervju för ett jobb med start i sommar, förra veckan. Och idag ringde hon och ville att jag skulle komma på en andra intervju för att veta mer om företaget och följa med på en "provdag". Får se om jag tar det, verkar helt okej att få tjänstebil och åka runt till återfösäljare (som faktiskt vill ha dit en) och prata med dem om deras telefonabonnemang.

Jaha neehe, livet kallar!

chelsea

Jag vaknade av mig själv idag, nästan så att jag blev imponerad.
Ytterligare en dag på jobbet väntar klockan 3 men nu är det tvättning som gäller och sen
ska jag nog gå ner till Robin och se om han jobbar, see you later.


José Mourinho, Chelseas bästa manager genom tiderna har uttalat sig om att en återkomst till världens bästa lag inte är helt omöjligt.
Nu är det ungefär ett och ett halvt år sedan han lämnade Chelsea för Inter men öppnar alltså dörren för att komma tillbaka.
Hallelujah ungefär!

Efter Scolaris avgång är det Guus Hiddink som ska få fart på laget fram till sommaren då en annan ska utses, permanent denna gången hoppas jag.
Jag gillar dock Guus. Han är en cool snubbe från Nederländerna och har lyckats bra i sin karriär som tränare. Det enda man kan göra är att hoppas att det sista av denna säsongen ska sluta lika bra som den började - med vinster!


"I belong to their story and they belong to mine."



Givande inlägg, jag vet!


champinjoner

Åh jag blev grymt sugen på champinjoner men jag orkar inte gå till statoil. Hade elinor varit hemma hade jag ätit upp hennes men nu är hon ju inte det..


Vad har denna bilden med champinjoner att göra tänker ni som inte var med vid detta tillfälle. Men jag äter faktiskt champinjoner där, mm, det är gott det!


kaboom



Firefox har stött på problem och krashat...?
Är detta normalt?
Nej, tänkte väl det
Thaaank you

första dagen

Och så var första dagen avklarad.
Jag som trodde att vi skulle ha utbildning från 13-21 men tydligen inte.
Började med en kort genomgång av företaget och det vi säljer, tog väl 1 timme kanske. Efter det fick vi ut och sätta oss brevid någon säljare och vi blev även tilldelade ett headset så vi kunde höra exakt vad som sas osv. Jag satt hos världens coolaste gubbe, arne! Hur grym och rolig som helst.
Efter en timme säger arne "Jadu Johanna, vad sägs om att testa dina vingar och sälja lite själv? ;)"
Jodå, så då fick jag sätta mig och ringa och nervös var jag med! Snackade i 190 och det kunde ju gått bättre med första kunden om man säger så..

"Hej jag heter Johanna och ringer från toro, jag undrar om du har Torbjörn hemma?"
"Nej, han jobbar"
"Jaaaha okej, är du möjligtvis hans fru eller sambo?"
"Nej jag är hans SON!"

Jag börjar gapskratta och arne med. Fyfan vad pinsamt.. Fick bortförklara mig och lägga på.

I vilket fall så fick jag sitta själv och sälja efter det att Arne hade slutat. Sålde faktiskt mer än jag hade förväntat mig även om det var en hel del otacksamma kunder och många som slängde på luren i örat på en. Inget man får ta personligt helt enkelt. Jag gör ju likadant om det är försäljare som ringer..

Schyssta jobbarkompisar och så jobbar ju Adam där med, så jag känner någon i alla fall :) Bra coacher också som verkligen peppar en!

Pappa kom och hämtade mig vid 9 och mamma var i lägenheten och hade satt upp soffan och lite andra grejer, så nu ser det faktiskt ut som någon bor här.
Nu ska jag duscha och sen sova. Imorgon kör jag kvällspasset, från 15-21 och det är helt klart sådana tider jag vill jobba sen när jag har slutat skolan. Jag är verkligen ingen morgonmänniska. PUSS på en bra första dag och roliga jobbarkompisar (:

first day at work

Precis duschat och gjort mig i ordning och ska snart äta frukost. Första dagen på jobbet idag! Eller ja, ska på tre utbildningsdagar först, men det blir nog bra.
En kompis kommer kvart i och hämtar mig, skönt att få skjuts :)

Nej nu ska jag skynda mig lite! Ha en bra dag

nöjd?

Usch, hur kunde jag dejta det där? Att jag trodde det skulle fungera
Det började bra, men sen efter nån dag försvann all hans charm och han blekna
Det var inte den första i år och definitivt inte sista.
Det brukar bubbla från start med spännande prat, romantiska möten med kyssar
Men sen tröttna jag direkt
Vilken äcklig andedräkt
Hans irriterande tics
Han är royalist
Jag förtjänar faktiskt något bättre
Jag lovar, jag kan fixa vem jag vill

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så


Det är skrämmande hur bra en låttext kan passa in på sig själv! Och den här passar in med vart enda ord!


you see, it's never bad enough to just leave or give up but, it's never good enough to feel right

12 bast och pappa

Jag vet inte om ni har läst om det, men det är i alla fall skrämmande.

En 12årig kille från england gjorde sin 14åriga flickvän på smällen! 12 bast!? Det är riktigt sjukt. Och hur kommer han någonsin att kunna leva ett "normalt" liv igen? Skolan, familjen, vänner, allting drabbas.

Mer preventivmedel åt folket!


naaaken

Imorn kommer mamma och pappa hit med möblerna och jag har bakat kladdkaka, så dom har något att fika på! Ibland är jag snäll, men ofta inte.

Jag har dunkat nordman hela dagen och även råkat visa mig näck på balkongen (som är ut mot parkeringen och ingången!!!)
Ja, alltså jag skulle precis duscha så jag sprang runt i handduk. Sen hittade jag en termometer på toan som jag tänkte att jag kan ställa i fönstret, utifrån, så man ser hur kallt det är. Och vips så ramlade handduken av. Mitt ute på balkongen.

Det hade inte gjort något om ingen hade sett men grejen är den att det är minst8 lägenheteshus runtomkring vilket resulterar i en himla massa fönster. Jag vill inte ens tänka på det..
Men det är en johannagrej. Sånt har jag fått leva med i 18 år och ännu inte orsakat någon större katastrof så jag ska nog stå ut.

Imorgon ska jag på utbildningsdag på jobbet, ska bli intressant. Hoppas jag slipper jobba ända till 9 för det orkar jag nog inte. Men nu blir det i alla fall film, eller gossip girl, kan inte bestämma. Puss

Typ lite så kan jag tänka mig att det såg ut..

skvaller

Jag har lägenheten precis ovanför ingången, och från balkongen ser jag ut över hela parkeringen. Gissa om jag har koll?!

På våningen under mig till höger tror jag att det bor två bögar, med ett barn. Dom var ute och gick innan och höll på ganska intimt. Ungen var dock rätt söt.

På våningen under till vänster bor det en snygg kille med två små hundar. Dom är inte så söta. Den ena heter molly tror jag det var. Fast idag hade han ett par ljusa, för korta jeans, det var inte så attraktivt.

På våningen över bor det en polisstuderande som är blond och blåögd, inte så snygg. Honom har jag mött ganska många gånger, han är trevlig fast det måste man vara om man ska jobba som polis.

fortfarande söndag

Internet funkar alltid! Jag kom på det nyss och fy vad bra.

Jag har nyss cyklat en runda på campus och upp till tc för att kolla hur länge solariumen har öppet och nu är jag tillbaka igen. Så fint väder ute men jag hatar att gå så jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag faktiskt, förutom att sola ikväll då.
Laga mat ska jag också göra, riktig mat!
Jag har gått på en vandring i lägenhetshuset med. Det var faktiskt större än jag trodde och allra längst upp finns en vind, så jag antar att jag har en sån liten bur där jag kan ställa in massa onödiga grejer. Det är bra det.


update

Update:
Idag har jag sett minst 5 snygga killar i detta huset. Tummen upp!

Nu ska jag lyssna på nordman och äta frukost

söndag

Vaknade för ett tag sen och aaj vad ont jag har i hela kroppen. Kan bero på att jag har sovit på en madrass på golvet i natt. Och inte nog med det så har jag ont i insidan av kroppen också, influensa-aktigt ungefär. Men jag ska käka massa vitaminer idag så jag slipper bli sjuk för det är tråkigt.

Jag vet inte vad som hände igår men jag måste ha inbillat mig att jag har plockat in alla kläderna i garderoberna. Därför fick jag en mindre shock imorse när jag skulle in och hämta handduk så jag kunde duscha. Låg kläder över precis heeela golvet. Jag sov i vardagsrummet igår för att internet-uttaget finns här. Såå, jag vet ju vad jag har och göra idag!


raggarunda

Nu sitter jag här igen. I lägenheten, på golvet, med datorn i knät. Men jag trivs, som fan!

Har nyss varit ute på en runda i stan och även här på campus så jag hittar lite. Kul att lära känna nytt folk och tack för bilturen (: Det var mysigt.

Som sagt, jag trivs jättebra här, verkligen! Det enda jag stör mig på är färgen på väggarna. Som jag inte får måla om! På dagarna är dom lite aprikosfärgade och på kvällarna lite halvt gula. Hade varit mycket snyggare med vitt, som i sovrummet.

Meeen, världens största tack till robin som fixade lägenheten åt mig. Jag är verkligen tacksam!

Nu ska jag forsätta plocka upp mina kläder och på måndag kommer möblerna som vi var och kollade ut idag. Sen är den snart fulländad.

Just det, alla hjärtans dag idag ja. Spenderades med de bästa av dem bästa - familjen :)

PUST

Jag är heeelt slut. Flyttat hela dagen och haft ett långt samtal med sofia.

Det är som mormor säger, man borde rycka bort skinnet på honom, salta och sen trycka dit skinnet igen. Det förtjänar du din jävla bedragare! Och jag vet att du läser detta, det gör det bara sjukt mycket roligare. 19 000, hittade du inget mer du ville ha? Eller ska du börja köpa grejer i våra namn också? Nä fyfan, hade jag sett dig på stan hade du jävla inte levt länge till din lilla råtta.

Puuuh, nu har avreagerat mig lite. Nu är jag hemma hos mamma och pappa och vi har precis ätit pizza med mormor och morfar. Man märker att det är något som saknas här i huset (förutom alla mina grejer som brukade ligga utspridda) Lilla yrvädret Linnéa är ju i Åre med en kompis och det är hon som brukar stå för livet här hemma.

Imorgon blir det ikea hela dagen med mamma. Ja herregud, vad hade älmhult varit utan ikea? Förhoppningsvis hittar jag väl det jag ska. Men just nu så finns det bara en pall och 6 gaderober med kläder i lägenheten så det är ju en hel del jag behöver om man säger så. Dock vet jag inte när eller hur det ska komma till växjö för jag jobbar till 9 måndag-torsdag så det får väl bli på fredag då. Men en vecka utan möbler känns ju sådääär alltså.

nya lägenheten

Nu sitter jag i nya lägenheten, på golvet med en stereo och ca 10 flyttlådor, som också står på golvet. Tallrikar, glas och bestick har redan kommit in i skåpen men alla kläder är kvar att plocka in. Känner på mig att det kommer ta låååång tid.

Mormor, morfar, mamma och pappa har hjälpt mig hela dagen och det uppskattas! Ikväll ska jag dock hem för att leta upp lite möbler på ikea imorgon. Bord, soffa, tv-bord, klädhängare i hallen, hyllor, säng och en massa annat. Det ska bli kul!

Nej nu tjatar dom på mig att jag ska hjälpa till. Sen ska vi köra hem och äta pizza. Fast jag som ville ha pizza från "vår" pizzeria vid gamla lägenheten :(:(:(

Måste bara nämna alla snygga poliser som bor här! muuums.

delicato

Delicatos reklamer är genialt underbara och jag älskar dom!


friday the 13th

Fredagen den 13e. Ingen har väl missat antar jag (:

Jag har nästan precis vaknat och läser min mamma detta kommer hon bli rasande för jag ska städa och göra massa annat idag. För klockan 2 kommer mamma och pappa och då är det flytt som gäller!

Igår kollade jag på The oxford murders. En johanna film, en tänkarfilm och en mattefilm. Okeeej, det där med matte är väl kanske inte så johannigt men det var mycket tänkande i alla fall och jag rekomenderar den! Elijah Wood är så sjukt lik någon jag känner, men jag har glömt vem..
Efter det kollade jag på världens minsta kroppsbyggare. Och han var liten! Vägde inte ens 10 kg och var drygt en meter har jag för mig. 20 bast från indien. Först skrattade jag när jag såg honom men sen när han öppnade munnen då gick det verkligen inte hålla sig haha, så sjukt pipig röst! Haha det var roligt




Följ min blogg med bloglovin

update

Klantiga elinor har ju glömt sin körbok här. Och hon ska hem till sin mamma och plugga hela helgen. Så snart blir det ner till stan för att möta henne och SEN äntligen blir det godis.

Och nu börjar next. Haha så otroligt patetiska men så jävla kul!
Det var ju en rolig lite update.

ryan

Nu har jag packat klart alla kläderna. Vilket betyder att det b a r a är alla andra saker kvar. Sen måste jag städa med innan jag ska lämna nycklarna imorn. Usch ja.

Nu ska jag iaf ner till hemmakväll och köpa godis. Som en belöning ungefär. Fjolligt att byta namn till hemmakväll förresten. Videomix lätt mycket ballare.

Jag känner mig förövrigt sjukt ensam nu. Det är nästan första gången jag är själv i lägenheten och allraallra första gången jag ska sova här själv. Men hädanefter ska jag alltid bo själv. Det känns faktiskt ganska tryggt om man tänker på hur många snygga polisstuderande som bor i samma hus som jag. grr. det ska jag nog kunna leva med (:


Ryan, i life of ryan är heeet! puss på det


växjö slem

Idag blir det många inlägg men växjö hem MÅSTE skoja med mig. Tv:n har hackat i ptja 45 min nu och jag är glad om det går en minut utan att den gör det. Jag tror helt klart dem vill få ut mig härifrån.

Nu ska jag se när top model tjejerna blir bikinivaxade sedan SKA jag fixa packningen, jag lovar mamma.

kläder, kläder & lite till kläder

Jag måste få tummarna ur röven och börja packa. Men jag har så jäkla mycket kläder så det kommer ta en evighet och det är inget jag ser fram emot, ouf.

Efteeeer den evigheten av packning ska jag äta spaghetti och köttfärsås för 5e gången på 3 veckor. Det är mums.

Face it - vänner som förr är inte vänner som idag. Tack & godnatt



Förövrigt skulle jag tippa på att jag är skitfull i en taxibil på denna bilden.

snooze

Blev en runda med vickan på stan fast det fanns inte så mycket. Nu ska jag ta en powernap som antagligen kommer sluta med att jag gör som mattias - snoozar i 2 timmar.
Idag åker kära Linnéa till Åre i 2 veckor och du vet hur mycket jag kommer sakna dig! Hon kommer bli en höjdare på skidor sen och kanske till och med bättre än mig, pff. iloveyou<3

Och alla ni som har grejer här i lägenheten, jag slänger det om ni inte hämtar det idag! Bara så ni vet..
Årh vad jag stör mig på att takidas låtar ALLTID spelas på mtv. Det är faktiskt väldigt irriterande och värt att tas upp. Inget ont emot takida men låtarna spelas sönder, ysch.






Jag saknar lördagen. Jag saknar ovissheten och alla missförstånd. Jag saknar någon.


YAY

Idag är en bra dag! För jag har fått jobb och snart ska jag hem och packa för att imorgon flytta till min nya lägenhet. Denna gången själv och med förstahandskontrakt. Kommer bli underbart! 

Igår var jag, hanna och elle på gymmet och sedan stack vi hem till mig för att käka morötter/gurka med dipp och kolla på otroligt överviktiga människor på tv. 

Nu ska jag och vickan föra över bilderna till nöjesnytt och sedan ska jag hem och sova en stund för att orka packa. Lär ju ta hela kvällen plus lite till. Och nästa vecka är det sportlov och jag ska till norge (:



TACK!

Igårkväll blev det klart, helt klart, att jag ska få flytta in i lägenheten på campus.
Mamma och pappa var egentligen emot det för att hyran var för hög. Vilket jag kan hålla med om! 5000 för en person (mig) som inte har någon inkomst ÄR mycket.
Men jag kan inte flytta hem och jag vill inte flytta hem, för jag är ingen älmhultstjej och egentligen ingen liten småstadstjej heller. Jag vill ut och resa, ut i världen och träffa massa nytt folk och få uppleva allt som går att uppleva! Det är inte här jag hör hemma.

Men med hjälp av mamma, pappa, mormor och morfar är jag nu en bit på vägen. Dem ställer upp och betalar hyran, hjälper mig med möbler, flytten och allt som jag kan tänkas behöva hjälp med. Och vet ni? Jag uppskattar det. Enormt mycket! Jag är så dålig på att uttrycka känslor och jag har alltid fått höra det. Men det är så skönt att veta att dom alltid finns där, vad som är händer! Jag hoppas ni vet hur mycket jag tycker om och älskar er.

campus

Internet i denna lägenheten suttar verkligen. Igår funkade det 5 min på hela dagen. Men jag FLYTTAR SNART!

Igår var det skola i några timmar och sen stan med vickan. Efter det tränade jag och elle och sen åkte vi hem till henne, hämtade lite grejer. Tog bussen till teleborg, handlade, åkte hem till mig och lagade mat. Hon hjälpte mig att tvätta med, så söt så (:  Sen myste vi med film och kakor

Jag ska gå till polisen idag eller imorgon och begära att dom väcker åtal om inte pengarna har kommit in på mitt konto senast torsdag kl 12. I så fall ska jag även begära att Christopher blir skadeståndsskyldig. Han har fått en ärlig chans att ställa allt till rätta nu och det är hans problem om han inte tar den. Jag och Sofia (hon som har lägenheten egentligen) har "samarbetat" och bestämt oss för att sätta dit honom tillsammans i så fall.

Nu har vi precis ätit upp tacosen som blev kvar från igår och nu ska vi snart dra och träna.

pellinor

Skooolan nu och jag och elle har lite serioustalk, alltid nice!
Snart ska vi kolla på filmen från marocko, den redigerade som ska visas på öppna kanalen och efter det ska jag och vickan gå på stan och köra svar på tal till nöjesnytt.

Och nu kom jag på en grej. Ni MÅSTE lyssna på elinor när hon sjunger. Helt amaaaazing!
Fast fan, jag kommer inte ihåg hur man lägger in ett youtubeklipp här så ni får ta tummarna ur röven och klicka på länken här under!
http://www.youtube.com/watch?v=L6xc0XW8Ktc

Sen ska det tränas och efter det hem och tvätta, tror jag. Det behövs i alla fall. Sen ska jag nog lite smått börja plocka ihop mina kläder och sånt för jag flyttar till campus (:

sletet

Dåligt med uppdateringar och sådant nu, men så kan det gå när man har massa annat att göra!

Igår var det barca och adam tensta. hoho det var kuuul! Träffade mycket nytt folk allt var toppen.
Idag blev det pizza haha fan vi måste skärpa oss. Och hela eftermiddagen kollade vi på my super sweet sixteen marathon. Grymt jävla bortskämda snorungar alltså! Men det är kul att kolla på hur patetiska dom faktiskt är.

Det är förövrigt ingen höjdare att festa 3 dagar i rad.

Sen har vi kollat på The break up och nu ska vi sova. Skola imorgon kl 8, puuh. Godnatt

teeensta

Idag vaknade jag HALV 3!  Usch, när jag tänker på det får jag dåligt samvete.
Nu har jag precis duschat och janni & täss stack ner till stan för att möta vår tredje halva inför kvällen.

Jag har ont i halsen, igeeen. Det suger rätt hårt.

Ikväll blir det ugång i vilket fall som helst. 3 dagar i rad känns inte så himla bra men det är sånt som händer. Nu ska jag se klart på canadas next top model och sen plocka upp alla mina kläder som ligger på golvet. puss

asexuell

Oh nu kom jag på en grej:
JAG HAR INGEN POJKVÄN OCH DET ÄR JAG JÄVLIGT GLAD FÖR!

inte för att jag inte behöver någon.
eller nej, JAG BEHÖVER INTE NÅGON!
jag kan ta hand om mig själv och allt sånt där puttinuttigt och pussandes och wäärk, det kan jag skaffa på annat håll. Okeej det där lät ju inte heller något vidare. Men jag behöver i alla fall ingen och risken är nog att det kommer vara såhär ett tag. I alla fall tills jag har upptäckt vad ni pojkar gör för nytta..

Det är nog som elinor säger, jag är asexuell. Jag attraheras inte av killar. Och definitivt inte av tjejer. Jag bara finns......

händelserik fredag

Oj vilken dålig bloggare jag är. Men jag skyller på att jag har ett liv. Okeejdå, ibland har jag faktiskt inte det. Men just nu så.

Var ju som sagt studentfest igår, och imorse vaknade vi upp, pigga och glada! Gick ner för att äta pizza och då visade det sig att den ena pizzagubbens son äger barca. Nattklubben som vi ska till imorgon. Så, trots att alla biljetter var slut så bad han sin son komma dit med några till oss, vilket han gjorde. Och även fribiljetter så nu kan vi gå så ofta vi vill (:

Efter det tog jag tåget till älmhult. Mötte upp Linnéa på stationen och begav oss till folkets hus för att kolla på revyn och framförallt JENNY. Och allting var sååå bra! Underbart roligt och genomtänkt. Verkligen jättebra och det uppskattades.

11-tåget tillbaka till stan. Åkte hem till lägenheten och janni och täss var sugna på utgång. Så vad gör man inte. Vi tänkte dock att vi skulle ta det lite lugnt så vi chilldrack lite på pauze och sports.  Efter det blev det mcdonalds där några killar(!) började bråka med oss och dom vi satt med. Men det skulle dom få sota för, så dom åkte ut :) SKRATTA BÄST SOM SKRATTAR SIST! paha. rätt åt er. fula var dom. eller en var snygg men alla var efterblivna.

Efter det kom det fram en nazistgubbe och började mucka. En 50 bastare och han hade verkligen inte alla indianerna i båten, helt crazy! Nu är vi i allla fall hemma och imorn drar vi på bättre för då jäklar!

Jaaja, godnatt!

ocean

Festen igår var kuuul! Synd att några tjejer skulle sabba den på oleo genom att bråka MEN det förstörde ändå inte kvällen.

Förfesten var nästan roligast, helt galen och precis lagom med folk. Bara tjejer också!
På vägen hem gick vi över sjön och då slänger mikki ur sig kommentaren:
"hörni tjejer fan vad coolt.. vi ha just gått över havet!"

nu ska vi äta pizza. ovanligt va?

party

Nuuu äre studentfest med tjejerna! Eller ja, snarare förfest. Men sen är det jag, hanna, janni, mikki, elinor och aiia som drar oss mot oleooooo :)

majs

Det var längesen jag var uppe såhär tidigt. Eller, egentligen var det i måndags men det känns som evigheter sedan.

Jag ska snart på jobbintervju och eftersom den inte är i Älmhult måste jag ta bilen. Den går nog bra för jag vill verkligen ha det jobbet. Det var nog allt..

I'M BETTER OFF WITHOUT YOU (: 

wankerfool

OJOJOJ jag tror bestämt av liverpool torskade med 0-1. Och inte bara det, det var mot EVERTON! hahaha

Det kan ni gott ha era jävlar. Utvisa Gerrard med så blir jag nöjd! waaankerfool

neeetto

Haha mamma och pappa är så gulliga. Dom brukar lägga min post i en hög för sig nu när jag har flyttat hemifrån. Alla personliga brev och sånt. Men nu har dom även börjat lägga dit nettotidningen.

Jag vet inte varför men jag älskar att kolla i den! Jag köper aldrig nånting där, har knappt varit inne i nån sån affär ens men det är skitkul att kolla i den tidningen. Dom har alltid massa blandade grejer, badumssaker, lampor, möbler, temasidor och sånt. Så varje måndag har jag någonting att se fram emot haha.

Jaja, skönt att vara hemma i alla fall. Här slipper man göra så mycket. Det slipper man inte i lägenheten för där gör jag typ allting själv.
Det enda som ska bli jobbigt med att flytta hem igen är avståndet till skolan. 14 mil tur och retur, varje dag! usch

Nej nu blir det csi och sen sovning.

snigelpost & anmälan

Hemma HEMMA, hos mamma och pappa, skönt! 
Denna gången missade jag i alla fall inte tåget och nu sitter jag och kollar på efterlyst.

Det gick jättebra hos polisen innan och när han fick reda på att jag också vill bli polis slapp jag sitta i förhörsrummet och fick istället sitta på en stol brevid honom framför datorn och han visade allt han gjorde. Sen fick jag även mindre genomgångar om hur allting gick till i tingsrätten, att posten i polishuset kallas snigelpost, hur man letar upp någon i brottsregister, hur man skriver en anmälan osv osv. Hur schysst som helst! 
Dock hinner han gå i pension innan jag har kommit in som polis. Synd

Imorgon är det anställningsintervju klockan 10 och sen tillbaka till stan för att träna med jenna och elle. Sov gott

screwed

Ojojoj vad du är körd nu.
Var hos polisen och hans brottsliga förflutna är inte att leka med. En hel del bedrägerier och annat mysigt bakom sig.

Kom en och fixade säkringen nyss med. Ingen snygg kille utan en stressad tant i 50-års åldern med finsk brytnin. yummie

Jaja, han ska i alla fall sättas dit som fan och jag ser fram emot det! Mm skadeglädje är den sanna glädjen

säkring

Halva vår lägenhet är nersläckt. Strömmen funkar inte så jag måste ringa växjöhem eller vilka det är som har det och hoppas på att dom skickar hit en snygg hantverkare.
Det var pappa som skulle sätta upp en lampa igår och sen POFFF så släcktes allt och det blev världens blixt mellan kablarna.
Som det kan gå!

Nu ska jag göra mig iordning, sticka ner till polisstationen och sedan hem och packa för att åka hem till mamma och pappa. Jobbintervju för ett resebolag imorgon. Måste bara ner och köpa en vit tröja först, för det var längesen jag hade en heltvit på mig. Okej, det vet jag inte varför jag skrev men nu blir det hej då och hörs senare! Hej då

det var kul så länge det varade

Jag och Janni har nu insett det komiska i det hela och ja, det var ju faktiskt jävligt kul så länge det varade!

Nu är det nya tag och bättre koll. Men detta kommer vara en sån grej man sitter och skrattar åt i gungstolen när man blir gammal. Hur fan kunde vi va så jävla dumma?! Men det är lätt att vara efterklok och man lär sig av sina misstag


blåsta som fan

Var och tränade med elle och jenna på idrottskliniken och sen var jag och elle och handlade.

När jag kommer hem säger janni "vi måste vara ute härifrån innan den 14e".
Först trodde jag hon skämtade, men icke. Sen tänkte jag att det måste vara för att vi har festat ganska livligt. Men så var det inte heller. Vi har blivit LURADE. Grymt jävla blåsta. Av han som var vår "hyresvärd". Det visade sig att han hyrde i andra hand och att han inte har betalat hyrorna till hon som har den egentligen. Han ska därför vara ute den 14e februari för hon har hyrt ut den till några andra. Så vad gör man? Ska man skratta eller gråta? Det var för bra för att vara sant helt enkelt.
Imorn ska jag ta en tripp ner till polisstationen och sen ska han få sig en jävla omgång den där Christopher. Våra 8000 ska vi också ha tillbaka annars jävlar.

Fan vad förbannad jag är

planeten

Det är verkligen INTE bra att ha en pizzeria 10 m från huset. 10 meter är sååå mycket för nära. Och att dom är goda gör det hela ännu värre.

Vad ska vi äta idag? Kollar på varandra.. Okejdå, vi tar en pizza.

Så nu ska vi ner och hämta dom om 5 minuter. Elinor försökte vara extra lat och först fråga om vi skulle gå in på onlinepizza.se och få hemkörning. Och sen ville hon ringa ner och beställa. Men det hade faktiskt varit höjden av lathet, även för mig (: Fast vi ska ju faktiskt träna idag så vi får väl inviga med en pizza.

Nu ska vi kränga, haa de bra

skandal

Nu är transferfönstret stängt och chelsea blev 3 spelare rikare. Ricardo Quaresma från inter är en av dom. Inte för att han är en underbar spelare men Joe Cole är skadad och jag tror det är han som blir ersättaren där ett tag.

Jag kan fortfarande inte sluta tänka på den jävla domaren i söndags. Dömde helt jävla bängt. Lampard utvisad och Gerrard? Nej han får vara kvar. Säger inte att domarn avgjorde matchen men en spelare mindre är helt klart ett underläge, och det var då målen kom.
Scolari överklagar i alla fall och det är bra för Lampard förtjänar inte avstängning i upp till 3 matcher. Nene, då ska Gerrard ha minst lika mycket. Ingen har väl dött av en liten stämpling (:

god morgon

Idag vaknade jag och elle till nordman. Jag blev sjukt paff och fattade ingenting.
För igår låg vi i sängen och kollade på film och lyssnade på nordman genom spotify. Och sen dog internet, vilket vill säga att nordman blev tyst. Sen imorse runt 5 funkade internet igen och nordman började spelas för fulla muggar. Haha då hade även min dator hängt sig så det tog skitlång tid att stänga av det. Men det var rätt komiskt ändå.

Snart kommer mamma och pappa sen ikväll ska jag, elle och jenna gymma.
Dom ska hjälpa mig att sätta upp en lampa, handla och lite sånt.

Igår lagade jag skitgod mat, faktiskt. Det kan ha varit första gången jag lyckades. Kyckling, pommes och bearnaisesås. Det var mums.

Och ni som ringde nyss på "min" annons på nån jävla honda. Har ni inget bättre för er? :)

peeelzo

Jag och janni har fortfarande inte kommit till skott och städat efter i lördags. Det är sjuuukt mycket glas/disk och det ser ut som fan i resten av lägenheten med. Egentligen skulle jag fanimej låtit janni städa men mamma och pappa kommer imorgon vid 1 och eftersom janni inte sover här i natt så hinner hon inte städa. Men nästa gång så jävlar!

Snart kommer ellepelle som ska sova här. Både för att jag inte vågar sova själv och för att hon har jätteproblem med sitt huvud och blir lite paranoid så hon vågar inte heller sova själv. Vilka mesar vi är!

Jag stör mig lite på att hunden i made heter tyson. För det gör alla sånna hundar. Kom på nått eget!

På torsdag är det studentfest fast jag tror inte jag ska dit. Eller jo, går det bra på anställningsintervjun då jäklar blir det röj.


ännu mer jobb

Haha, alltså det här är verkligen helt sjukt! Nu ringde det ett jobb till och jag börjar fundera på hur många jag har sökt. Helt galet. Detta är i alla fall ett resguidejobb i sommar. Man följer med på olika bussar runt om i europa och det hade varit grymt lärorikt och en bra erfarenhet. Får jag det så tar jag det, ingen tvekan!

Nu har jag 3 olika anställningsintervjuer inbokade, en avklarad, och två är samma dag, samma tid. Måste höra av mig till någon av dom och byta tid. Men det här ser ju faktiskt riktigt lovande ut för en gångs skull!

Haha så sjukt komiskt bara. Ajaa, nu ska jag försöka laga något att äta annars finns det ju en finfin pizzeria 10 m från porten.

hej jag har ingen jobberfarenhet alls

Idag var det förresten ytterligare en arbetsgivare som ringde och sa "Hej vi har kollat på ditt cv och tyckte du verkade väldigt intressant". Vad har jag gjort för att förtjäna detta?!
Jag har aldrig haft ett extrajobb i hela mitt liv och nu droppar det in 3 stycken på 4 dagar.
Jag kanske snarare borde börja jobba med att skriva cv:n istället?

Sist jag kollade på klockan var hon 13.03 och det känns som 20 minuter sedan. Men ack så fel man kan ha..


Hittade denna bilden innan idag.
Den var med i förra årets kalender och nej det är ingen nakenbild (:

tjuvlyssnat

Tjuvlyssnat.se är allt bra ibland alltså..

Utanför nattklubben Ice, Stockholm
En kille lämnar fram sitt leg till dörrvakten.
Dörrvakten: Nej, det här går inte du är ju bara 17.
Killen: Va? Få se! Men åh, jag har visst tagit min tvillings leg.
Han är tre år yngre än mig men vi ser likadana ut. Kan det inte gå ändå?

En mamma och hennes son ~5 ska gå på bio och köper en barnmeny.
Menyn består av en liten popcorn, liten läsk och en legoleksak.
Kassörskan ~18: Och så får du en liten bil av lego här av mig.
Pojken: Den här ska jag ge till min lillebror!
Kassörskan: Men vad snäll du är då! Vill du inte ha den själv?
Pojken: Nej, jag är inte så förtjust i lego.
Kassörskan: Nehe, vad gillar du då?
Pojken: Ja du, jag gillar massor med saker, men mest gillar jag nog att resa runt och se världen.

Två "fjortisar" står på en busshållplats när dom ser en blind man gå över vägen.
Fjortis 1: Fan, jag skulle aldrig våga gå över vägen om jag vore blind!
Fjortis 2: Nej! Hur vet man om det kommer någon bil liksom?
Fjortis 1: Eller hur! Tänk att vara blind, då kan man typ
inte ens använda mascara eftersom man inte ser vad man gör!
Fjortis 2:
Det har du rätt i! Tänk, livet skulle suga om man vore blind!
Fjortis 1: Shit han kollar ju hit! Göm dig för fan!

Växjö Resecentrum
Det är sent och alla som sitter och väntar på sina bussar och tåg är trötta.
Helt plötsligt kommer det två högljudda och påverkade fjortisar.
De får syn på de stora förvaringsskåpen vid väggen och börjar krypa in i varsitt skåp och stänger skåpsdörren.
De börjar banka och slå på väggarna samtidigt som de gapskriker åt varandra.
Alla som tittar på suckar.
Äldre man ~60: Nästan så att det är värt att slösa en tia eller två på att låsa in de jävlarna.

usch

Kollade på smålandspostens hemsida och såg att detta var på förstasidan:

Det var strax efter klockan 20 på söndagskvällen och som den 21-åriga kvinnan var ute rastade sin hund på en gångväg vid simhallen i Växjö. Enligt anmälan kom två män fram och krävde att få hennes mobiltelefon och plånbok. Kvinnan vägrade och satte sig till motvärn. Men en av männen fick tag i kvinnan och knuffade omkull henne och började slita i hennes kläder. De drog av jacka och byxor.


Man tänker att det aldrig händer nära en själv. Men uppenbarligen! Man ser till och med vår lägenhet i bakgrunden på en av bilderna som fanns där.

nöjesnytt

Precis varit på möte på nöjesnytt och dom var jättenöjda med allting, känns bra.
Idag måste jag verkligen ta tag i mitt liv och köpa nytt gymkort. Simhallen denna gången.

Igår när jag skulle ta bussen hem var det fullt med poliser vid oss och så hade dom spärrat  av hela skogen där vid simhallen. Imorse när jag skulle åka till skolan var det fortfarande kvar och det var massa poliser där nu med. Har ingen aning om vad som har hänt men det skulle ju vara intressant att veta.

Nej nu ska jag och Vickan gå och äta.

kungen

Chelsea möter för övrigt Liverpool nu och det står 0-0.
Hoppas dock att Lampard himself tar tag i saken och sätter ett och annat mål.


ouf

Ouf vad trött jag är. På allt och alla ungefär. Festen igår spårade toootalt och jag vet inte vad som gick snett egentligen men det gick snett i alla fall. Orkar inte gå in mer på det.

Är hemma hos mamma och pappa och har varit på ikea med Linnéa fram tills nu. Ska plugga lite till och sen ta tåget tillbaka till stan. Hoppas ni haft en bra helg

RSS 2.0