pardey

Hoho, nu är det fest!
ha så kul ikväll alla läsaaaare. pyss

2 igelkottar

Blev inget solande. Uttagsautomatgrejen var sönder så jag orkade inte hålla på.

Nu ska jag iväg och möta elle, jenna och emma och sen iväg till wild tattoo och fixa lite :)

Alvin och Jesper var här nyss och lämnade sina grejer. Dem ska sova här och den stora frågan är nog om dom kommer hitta hit i natt? Dom hade problem att hitta nu, och då åkte dom ändå bil med en som känner till växjö. Inatt lär dom två små halmstadbona va fulla och glada och med lokalsinne som en igelkott så kommer dom inte få det lätt.

Nej nu ska jag iväg, wish me luck

snö

Idag vaknade jag 12, tröttare än någongsin. Och så kollar jag ut och ser att det SNÖAR. fan jag blir galen. Så bara för det ska jag iväg och sola. Trotsa Sveriges väder för en halvtimme och låtsas att jag ligger och pressar på en strand i florida, samtidigt som jag avnjuter en drink och sister hazel. Okej, jag överdrev. Men man kan väl få drömma..

Nu lagar jag mat, makaroner och köttbullar. Får dock se om resultatet blir ätbart eller inte. Jag gissar på inte.

Uppdatering: Det luktar brända köttbullar i hela lägenheten och jag tappade hälften av makaronerna i diskhon.
Tur att det finns mackor.

Just det, jag måste till skolan snart för att skriva ut bilderna till tatueringen! Då kan jag passa på att vädra ut köttbullestanken under tiden.

Kan man förresten äta ett ägg som gick ut för 10 dagar sen? Jag gjorde i alla fall det nyss

sss

Nu har vi kollat klart på filmen eller ja, jannis dator visade som sagt hur mycket den tyckte om henne. Den dog, hela tiden och nu vet jag inte ens om den startar. Jag tycker det är kul, för skadeglädje är den bästa glädjen!

Vi måste sluta äta. Eller inte helt, men så mycket som vi gör nu. Vi vräker i oss. Allt från popcorn till chips till kladdkaka och då och då slinker det även ner en och annan frukt eller panpizza för jannis del. För att inte nämna mängden oboy som förtärs här hemma hos oss.

Imorgon är jag ledig. Och jag ska plugga, sen städa lite, sen kommer några kompisar från Halmstad som ska sova här eftersom min kära sambo åker hem. Och jag är inte den som är den som sover själv i en lägenhet nära st: sigfrids mentalsjukhus. Speciellt inte när jag bara bott här en vecka. Efter det ska jag tatuera mig! Halv 6 tror jag det var.
Sedan kommer Malin och Nicke och hälsar på.

Därefter har jag inte bestämt om jag ska följa med Alvin och Jesper på fest, om jag får? Eller om jag ska ut, eller något annat. Det beror ju helt på om jag kan gå. Eftersom jag ska göra tatueringen på foten så är nog variationen på skor inte särskilt stor. Jaaja, ytterligare ett inlägg om allt och ingenting. Sov gott töser & pågar

oboy

Doh. Inlägget försvann eftersom batterierna i datorn tog slut. Och jag spillde nyss ett glas oboy över vår vita soffa. Det ska vara jag till att lyckas med något sånt. Ajaa

Jag och janni kollar på skräckis i alla fall. Och så har vi varit och pantat ölburkar efter helgens bravader. Och vilka träffar man där om inte Oskar och Kim? Vilka gjorde samma sak som oss.

Janni kallar, tjing

we'll smile and remember it all

Arbetsintervjun idag gick bra! Kanske för att han som intervjuade mig var en 20-årig kille. Nej, men det gick faktiskt bra.
Och när jag och Linnéa senare sticker ner på stan, ringer en annan och frågar om jag är intresserad av att jobba där då hon kollat på mitt cv. Så nu blir det en annan jobbintervju på onsdag för ett företag som ligger på smedjegatan.

Och imorgon ska jag tatuera mig, det kommer göra svinont, men inte ondare än på handleden för där är det sjukt tunn hud.
Jag har kommit fram till vad jag ska skriva nu, tror jag. "We will smile and remember it all" Först och främst för att det är en mening ur den första sister hazel-låten jag hörde, och det är det bandet som jag har lyssnat på vid alla olika tillfällen. När jag varit arg, glad, ledsen, besviken osv. Och dels för att den påminner om min ungdomstid (haha låter som jag är skitgammal). Men janni ska också tatuera in den texten så jag tror det kommer bli hur bra som helst. Från början skulle jag ha "I will smile and remember it all" men nu är det utbytt mot We.



Nu blev det ett långt inlägg om mest ingenting. Ni som läser måste vara uttråkade

arbetsintervju

Nån Jesper ringde nyss och sa att dem hade kollat på mitt cv och ville att jag skulle komma på arbetsintervju imorgon. Woho. Visserligen på avant (telefonsäljare) men det är ju ändå lite extra pengar i månaden. Och jag kan ha det tills jag hittar något annat.
Så jag ska dit imorgon kl. 11. Stackars Linnéa får följa med, först till skolan och sen dit.
Det som är bra med det jobbet är att det bara ligger typ 3 hållplatser bort med bussen, så det går rätt fort att cykla.

Cyklade runt växjösjön innan med. Trodde det skulle ta längre tid men jag var inne i lägenheten efter en kvart igen. Så det blir nog fler sådana rundor. Nej nu ska jag ta på mig och sen sticka till stan och möta lilla Linnéa. Pyss

russin

Jag har diskat i 2 timmar! Jag ljuger inte. Sjukt segt och mina fingrar ser ut som russin vilket inte är attraktivt överhuvudtaget. Men vem ser mig? Ingen, hoppas jag.

Och nu har jag tvättat med, ganska bra. Ska plugga vidare lite nu, sen gå en runda.

Har hittat några förslag på vad det kan stå när jag tatuerar mig. Fast det ska vara på engelska och inte svenska.

  • Till stjärnorna genom svårigheter
  • Så länge jag andas hoppas jag
  • Endast det bästa är bra nog
  • we'll go chase down a falling star (sister hazel text)
  • I'll smile and remember it all(sister hazel text)
  • Keep the blue flag flying high
Det är skitsvårt. Jag vill ha något som betyder nånting för mig så därför funderar jag på en mening ur en betydande låt, alltså något med sister hazel. Men jag vet inte.. Ingen av dom där uppe är liksom WOW.

djungel george

Vad jag stör mig på att kaffet aldrig blir bra. Eller ibland blir det bra, och ibland så blir det riktigt äckligt.
Fastän jag gör på samma sätt.
För att vara ärlig så vet jag inte riktigt hur man kokar kaffe egentligen, eller hur mycket sånt pulver man ska ha.
Men jag kollade lite på internet och där stod det att man skulle ha lika många sånna skopor som man har koppar. Men ändå blir det alltid olika gott? Det är konstigt

Nu kom jag förresten att tänka på djungel george, när han är i hennes lägenhet i stan och så ser han en reklam på tv som visar att folk blir kära av kaffe. Så springer han runt i hela lägenheten och skriker kaffekaffekaffekaffekaffe haha. Det är i alla fall roligt, även om jag inte kan beskriva det så bra.
 
Rätt sexig ändå...

rolig rubrik

Godmorgon!
Idag kom jag upp före 11, wow! Men min hals är inte nådig, kan knappt svälja. Men som jonas säger; det ska kännas att man lever!

Idag ska jag plugga, gå runt växjösjön och antagligen ingenting mer. Inte som är nämnvärt i alla fall.
Eller jo, vid 6 ska jag hämta Linnéa på stationen, hon ska sova här till imorgon :)

Jag börjar få lite panik över min tattuering nu, jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Hjälp?

tatuering

Dålig uppdatering och det tackar vi internet för!

Efter vi hade vaknat duschade vi och sen stack vi ner till wild tattoo för att snacka med jonas om min tatuering.
Blev ju inte helt nöjd när jag gjorde den i höstas så jag skulle fixa till den.
Så han gjorde det idag och nu är jag mer nöjd för jag tror inte någon kan göra den bättre utan att kladda för mycket.
Bokade även en ny tid, redan på fredag.

Jag ska ha en text på foten, som denna, fast med annan text då:


I detta typsnittet:


Vad tror ni?

lata

Alltså jag fattar inte hur vi kunde sova ända till NU?
Min mormor ringde ändå innan och jag pratade med henne en halvtimme eller något runt 11, sen hade vi tydligen bara somnat om. Lyckat.

Jag har skitont i halsen idag men jag tänker inte gå till doktorn för är det något jag har fobi för så är det sjukhus.
Ögonen har i alla fall gått från röda till vita och slutat vara.
     
Vi ska gå och handla snart, sen laga en riktig middag! Kyckling, klyftpotatis och bearnaisesås, Janni? :)

sjuk

Kul att se alla sköna kommentarer vi har fått på vår nordman-cover, den blev helt klart succé ;)

Nu har vi finbesök av edde och efter lite pimp my ride, sport och kaffe så blir det nog sängen snart. Så har jag sagt typ varje dag, men det låter ju bra i alla fall!
Känner jag mig och janni rätt så blir det film efter edde har traskat hemåt :)

Imorn har mamma tvingat mig att gå till doktorn, och jag som verkligen hatar allting som har med sjukhus att göra.
Jag har fått ögoninflammation och antagligen halsfluss också; YAY!

Någon som vet en bra film? Och ja, det är tillåtet att kommentera! Jag bits inte


You're so last summer

nordman

Haha det är sånt här vi sysslar med på våra "lektioner"

enjooooy


chelsea

Igår vann förresten chelsea mot ipswich med 3-1 och lampard satte även denna matchen ett mål! 

Så nu är dom vidare till 5e omgången av fa-cupen. Nästa match spelas på onsdag, då middlesbrough kommer till stamford bridge. 
Det ryktas även om att Jose Mourinho ska lägga ett bud på drogba. Men det ska då inte ske, för han ska stanna. sådeså!

Igår blev förresten Mikel tagen för rattfylla, precis utanför stamford bridge! Haha, hur komiskt är inte det då? Klart man vill fira liksom ;) Nej men han var faktiskt inte med i startelvan och var redan på polisstationen när chelsea vann. 

Men vem har sagt att man inte får ta ut segern i förskott?! Dock riskerar han nu att få höga böter, indraget körkort och kanske till och med fängelse i upp till 6 månader. Värt? Njee

WE'LL KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH


sjuk

Tro det eller ej, men jag är faktiskt i skolan! Enda dagen i veckan som jag behöver vara här. Vi ska ha redaktionsmöte och välja bilderna som ska vara med i nästa numret av nöjesnytt sen ska jag hem. 

Fast jag passar nog på att äta i skolan, nu när jag ändå är här liksom. Sen ska jag till simhallen och köpa gymkort. Nära och bra! Då har man inga undanflykter för att inte träna.

I natt har jag vaknat minst 5 gånger för att mitt ena öga har varit fullt med var, som senare har stelnat så jag inte har kunnat öppna det. Mysigt va? Tror att jag har fått ögoninflammation och halsfluss. Det är i och för sig inget ovanligt för det brukar jag ha minst 5 ggr per år, så det blir nog till att operera bort mandlarna snart. I alla fall innan jag ska in i lumpen. 
Puss

chips

Åh, jag är grymt sugen på chips och gräddfil. Tror jag ska gå ner till arabaffären här på hörnet och köpa det.
Eller så går jag ett varv runt Växjösjön. Fast det är kallt? Chips låter helt klart bättre.
Nej nu ska jag kolla klart på miami ink och sen tvätta, fyfan

Synd att någon åt upp dom vi redan hade! doh..

balklänning

En heeeelt galen kväll igår. Sluta med att jag stannade hemma, om det var för att jag var för full vet jag inte men ja.
Vi var i alla fall en hel del på förfesten, över 20 pers. I en 2a, mjaa. Det var sjukt kul! Lägger in lite bilder sen.

Hoppas ni hade en bra kväll!

Här kommer en bild på balklänningen. Testade måååånga innan jag till slut kunde bestämma mig.
Jag passade inte i något med mycket detaljer så jag har helt enkelt valt en väldigt enkel. Inte så bra bild men man ser i alla fall lite.


lördag

Tjingeling!
Vaknade en aning sent idag. Närmare bestämt en timme innan tåget gick. Fick skitbråttom in i duschen och sen vidare till stationen.
Väl framme i växjö blev det bussen hem och sen cyklade jag ner till stan för att leta efter en klänning, men utan resultat.

Nu har min sambo också kommit hem med massa grejer till lägenheten. Bland annat en ljudanläggning, så nu har vi lite att göra innan folket trillar in ikväll :)

Snart kommer min balklänning som vi beställde för några veckor sen! om ni vill se en bild på den får ni säga till :)

how come you taste so good?

Förresten...är kramp i käkarna ett tecken på att jag har ätit för mycket godis? 

Mm trodde väl det



How come you taste so good?

alex pettyfer


Precis kollat klart på Wild child. En ganska vanlig high school film, men den var faktiskt skitkul.
För att inte tala om Alex Pettyfer som spelar Freddie. GRYMT jävla snygg människa alltså! mums

Langar in två bilder på snyggingen så ni har något att drömma om i natt.




Ps. han är mycket snyggare i filmen än på bild. Bara så ni vet..

marockaner alltså

När vi var i marocko gav jag min facebook till EN kille där. När jag kommer hem har hela hans släkt plus 25 andra bilvit vän med mig. Det jag inte visste var att min msn syntes så alla har addat mig på msn med. YES!

Nyss fick jag detta i snabbmeddelande på facebook:
Oussama
hay ai ouan tou fuck you

Alltså förfan.
För det första, bryt inte på franska när ni skriver.
Och för det andra, skriv INTE!

tack o hej

the killers

Nu är jag hemma hos mamma och pappa och fy vad konstigt det känns. Inte att vara här alltså, men att säga att man ska hem till mamma och pappa. För detta har ju alltid varit mitt hem också. Men nu är det som var mitt rum mer eller mindre omgjort till ett gästrum med inga personliga tillhörigheter. Det enda i detta rummet som faktiskt tillhör mig på ritkigt är vattenpipan.

Nu ska jag hjälpa lilla Linnéa att göra sig iordning till ikväll. Sen vet jag inte vad som händer i den stora metropolen Älmhult.
Kanske får ett ryck och åker tillbaka till stan. Men då är jag ensam i lägenheten och det vågar jag inte, haha.

Förövrigt...THE KILLERS TILL HULTSFRED!!! puss på det

mooornin'

Gooodmorgon! Ja, nästa i alla fall.

Jag och Janni sitter med varsin dator i knäet och kollar på tv och äter. Det är nog helt klart här vi spenderar mest tid.

Ikväll ska jag hem och hjälpa min lillasyster med hår osv. för hon ska till balders. Så vad gör man inte ;)
Sover hemma tills imorgon och sen åker jag tillbaka till stan, möter upp med min sambo och börjar förfesta. Efter det blir det oleo tror jag.
Så, vill ni komma på förfest får ni höra av er! Vi på St Annevägen 1c är alltid öppna för förslag haha.

Nej nu måste jag in i duschen, packa lite och sen hinna med tåget som går vid 3. Tur att man inte har långt till stationen.
Ha en bra dag

stjärtlapp

Lika bra att uppdatera medan internet funkar. För det är nämligen inte alltid det gör det ska ni veta. Tänkte skälla lite på hyresvärden idag när han skulle komma. Men kom han? njee.

Jag och Janni har varit ute och gått nu, för vi kände att vi behövde röra på oss. Och vi åkte stjärtlapp, skitkul!
Nu ska vi möblera om, och sen kolla på film och äntligen äta den efterlängtade kladdkakan.
Sa nån överskottsenergi?!

nordman

NORDMAN - ÄNNU GLÖDER SOLEN
&
NORDMAN - BE MIG
=
YUMMIE
<3




idag tvättade jag 500 kr i tvättmaskinen men otroligt nog så klarade den sig efter lite vila på elementet. typiskt mig bara...

städmani

Nu sitter jag och janni och äter spaghetti och köttfärssås och kollar på tv.
Sen ska vi äta kladdkaka och muffins och kolla på film, antar jag.
Det är förresten vår första natt här själva :)

Är det normalt att tvätta 3 ggr samma dag för att man tycker det är kul?
Städa hela lägenheten två dagar i rad?
Tänka "om jag viker tvätt samtidigt som jag kollar på tv så sparar jag ju lite tid"?,
Cykla till teleborg för att köpa sånna gula gummihandskar för att städa än en gång?
Om det fortsätter såhär kommer jag dö av städmani.

Och jag måste bara säga att jag ÄLSKAR vår lägenhet!
Jag älskar närheten till stan, pizzerian och bussen.
Jag älskar mysfaktorn, den söta balkongen och sist men inte minst min kära sambo!


Ne nu ska vi äta kladdkaka, diska och sen ut och gå en runda innan vi sätter på filmen :)
Ha det bra människor!


Lite lagom fulla sådär jaa

hemmafru

Inatt sov vi 6 tjejer här i lägenheten. Jag och Janni gick in och la oss vid 1. Slängde ut en extrasäng till dom andra tjejerna och jag fattar fortfarande inte hur dom fick plats på en soffa och en säng, med ETT täcke. Haha stackarna.

Dom skulle i alla fall till skolan imorse och jag gick upp runt 11. Nu har jag precis ätit frukost och ska kolla på hem till gården. Sen ska jag söka lite jobb, känns som att det är mer än nödvändigt! När janni kommer hem sen ska vi nog gå på stan lite. Efter det kommer hyresvärden och visar hur man tvättar haha.

Nej nu ska jag ringa csn för 10e gången idag, helt jävla omöjligt att komma fram.

Och för er som inte har sett bilder på lägenheten på facebook så kommer det några här:
              Vardagsrummet                                             Köket

tjejkväll

Nu har vi flyttat in och allting är hur bra som helst!
Mormor och morfar kom över på fika och pizza i eftermiddags och nu har vi tjejkväll med muffins, godis, kladdkaka, chips osv. 6 tjejer i soffan och inte en tyst minut, precis som det ska vara!

Förlåt för dålig uppdatering men internet var tydligen jävligt begränsat här. Igår funkade det mellan 8 och 9 och det verkar ju vara så idag också.

Vi har i alla fall fått ordning på allt och jag och janni har inrett och hållt på. Lägger upp bilder imorgon (: Lär ju bli nån gång vid denna tiden.

Tack för ni finns tjejeeeer!

packa!

Nu håller vi på och packar. Vi fick nämligen flytta in idag i alla fall. Tack för det :)
Nycklarna har vi fått och kontraktet är skrivet så nu är det inflyttning som gäller!

Är snart klar med alla kläder vilket kommer fylla ungefär hela bilen. Sen ska täcke och allt sånt med också, resten får vi ta imorgon.
Så snart ska jag, mamma, pappa och linnéa köra till växjö och packa in. Det som kommer bli mest spännande är nog att se om alla mina kläder får plats i gaderoben haha.

Nej nu måste jag packa vidare! Wish me luck

tatuering

(Detta skulle publicerats igårkväll)
Nu blir vi bara två som ska dela på lägenheten. Inte lika trångt, men mer i hyra. Aja..

Elles tatuering blev verkligen hur bra som helst, och hon hade ritat den själv. Jag ska dit och fixa min tatuering nästa vecka för jag är inte helt nöjd. Ska fylla i strecken och så bara. Sen funderar jag starkt på att skriva någon för mig betydande mening på foten. I samma kursiva stil som den jag har nu. Hade nog varit snyggt.

Imorgon ska vi skriva på kontraktet och hämta nycklarna, sedan är det inflyttning på onsdag. Cristopher hade inte flyttat ut alla sina grejer för hans kompis hade bilen.



tatuering

Just nu så undrar jag bara vart alla mina tjejer är någonstans?! Sitter nämligen själv i skolan med 3 andra killar i klassen.

Och nu så vet jag även någon som är nervöööös som fasen! Lilla elle, som ska tatuera sig idag :) men det kommer gå utmärkt, det är jag säker på.

Imorgon flyttar vi in och skriver på kontraktet och det ska bli skitkul. Fast jag tror jag kommer sakna min familj lite.

LÄGENHET

JAG, JANNI & HANNA HAR FÅTT LÄGENHEEET!

Vi var och kollade på den idag och den ligger bara 10 min (om man går) från växjö station. Helt underbaaaart.

Och vet ni vad det bästa är? Förutom att den är sjukt snygg, nyrenoverad, festliga grannar och de bästa rumskamraterna? Jo vi flyttar in på tisdag! Om två dagar. Det är helt sjukt

Boka in nästa helg. För då är det inflyttningsfest.


missuppfattning

Heye. Imorse hade jag fått svar från jobbet i Norge. Dock stod det bara att jag gärna skulle skicka mitt cv igen då jag har word 2008 och dom kunde därför inte öppna dockumtet. Efter ett tag fick jag ytterligare ett svar där det stod:
 "Hei Lena. Takk for hyggelig e.mail med søknad om sommerjobb. Vi ser av din søknad at du har en stor interesse av matlaging, har lest engelsk, tysk og spansk og dessuten har en del jobberfaring."
Så vitt jag vet heter jag inte Lena och jag suger på matlagning, har inte läst varken tyska eller spanska och har ingen vidare jobberfarenhet. Men visst, dom verkade ju intresserade och ville att jag(hon) skulle ta kontakt direkt så var jobbet hennes. Synd för mig. Men det stod också att dom hade många olika tjänster som behövde personal under sommarn så det är nog inte helt kört för mig.

Ikväll kommer våra grannar från Prag så jag funderar på att vara hemma. Eller så är jag med janni, isabelle och kanske hanna, får se. Nu ska jag i vilket fall som helst hjälpa mamma med maten så kanske jag också kan skriva att jag har ett stort intresse av matlagning. Eller njee, det är nog inte så troligt..

you're so last summer

Jag vet inte vad jag har gett mig inpå men nu har jag i alla fall sökt jobb i Norge. På ett jättejättefint hotell med sjukt härlig utsikt.
Jobbet är som servitris och jag fattar inte så mycket norska men jag tror att "Stilling ledig fra 4.juni til 25. august, feriejobb." betyder att man börjar den 4e juni?
Detta jobbet är alltså bara i sommar, vilket är bra eftersom jag har planer på att flytta till göteborg och plugga i höst.
Dock vet inte mamma och pappa någonting ännu och jag har ingen aning om boende eller något ingår på hotellet. Men jag har ju inget att förlora på att skicka in mitt cv, vilket jag i och för sig redan har gjort.
Jag har flera kompisar som jobbar/jobbat i norge så dom får väl hjälpa mig :) Aja, jag ska inte hoppas på för mycket för det lär ju vara en hel del som söker. Men det hade varit kul om jag hade fått det.

Fint va?

poliser i ett nötskal

Haha jag och poliser alltså..
Var på väg hem från gymmet när jag hör att någon ropar. Vänder mig om och ser en polisbil.
Mitt baklyse "lyste inte tillräckligt". Fan va arg jag blir. Har dom inget bättre för sig?!
Det ska också tilläggas att detta hände i Älmhult. Ja Älmhult, hålornas håla. En fredagkväll..
Ni som känner mig vet vilken otur jag har med poliser. Och vad jag än gör stöter jag alltid ihop med dom.
Nu blev det ju ingen påföljd sån tur väl var men detta var väl ändå på gränsen till fjollighet?!

Sy in han som spelar in porrfilmer i lägenheten ovanför pizzerian istället...

se upp för dårarna

Imorse vaknade jag av en lampa rakt i ögonen och en klump på magen.
Jag hade somnat med alla lampor tända igårkväll och med datorn i sängen, smidigt!
Kollade på se upp för dårarna och jag hade nästan glömt hur bra den är. För att inte prata om den sista repliken som är enastående. "jag säger...fett bra!" haha, i love it! Den tillsammans med hata göteborg tillhör helt klart sveriges filmelit!

Ni kanske undrar vad vi gör i skolan?
http://www.youtube.com/watch?v=WNI3ShiF8Sc&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=h5CLH4AfwFk

Nu ska jag äta glass som en mental föreberedelse inför dagens träning.

amazed

Nu är vi hemkommna och mamma var riktigt duktig faktiskt.
Jag tror helt klart att hon kommer fortsätta, speciellt när jag går där. Hon sa även att vi ska försöka få med oss pappa.
Han har i och för sig redan mycket muskler men han skulle definitivt behöva underhålla dom. Och så var det ju magen med ja...

Imorgon är det fredag och denna veckan har gått underbart fort. Så vad händer i helgen gott folk? Jag funderar starkt på att ha en csi-helg. Det är jag värd efter en slitsam vecka.

Nog med självömkan, nu blir det janni & johanna snack sedan film. Haaare (:


Hon är så söt så ;)

vinst

Nu sitter jag i skolan och jag, elinor och hanna ska snart bege oss mot stan.
Vi har roat oss med photo booth mest hela dagen. Inte så givande men roligt.

Och united-chelsea matchen är glömd och förträngd, nästan i alla fall. För igår tog vi nämligen Southend borta med inte mindre än 4-1. Vidare i fa-cupen med andra ord, och nästa möte blir mot ipswich vilket kan bli intressant. Självklart satte lampard också ett mål, i 90e minuten.

Stan kallar, men vi bjuder på några fula bilder:






don't let it go to your head

Vaknade vid 12, stort OOPS eftersom jag skulle varit på gymmet vid 10, sa jag till mig själv igår i alla fall.
Som den tidsoptimist jag är så hann klockan bli halv 4 innan jag var där för det kom plötsligt en massa viktigare saker i vägen.

Idag har jag även försökt laga mat och det var till och med så jag blev lite imponerad över mig själv när jag stod där och öste kryddor i köttfärssåsen. Men tro det eller ej så blev resultatet faktiskt helt okej, ja, till och med ätbart.

Jag blev sjuuukt förvånad när min mamma frågade om vi skulle till gymmet imorgon?! Det trodde jag aldrig.
Och om du läser detta - jag är stolt över dig!

Nu blir det film med lillasyrran. Och om hon skulle få bestämma skulle det bli high school musical maraton med alla filmerna. För det är dom hon gillar bäst och kollar på mest. Tur att jag är en sådan (o)förstående storasyster och skiter i vad hon tycker. Nu blir det skrääääckis!


Min söta lillasyster



oerhört filosofiskt..

Att skriva är väldigt enkelt. Men att skriva dom rätta orden är mycket svårare.
Man kan sitta här och babbla på om alla andras problem för att man är rädd att skriva om sina egna. Man gömmer sina egna problem långt inom sig.
Så långt inom sig att när dom kommer fram så har dom blivit såpass stora att dom rasar hela ens värld. Den världen man har byggt upp på alla andras problem.
Det är då man vill att dom andra ska glömma sina egna problem och hjälpa en själv.

this afternoon

Gick upp 6 imorse för att infinna mig i skolan vid 8. Man kan helt klart starta morgonen på ett bättre sätt än att åka tåg, det är jag övertygad om. När jag kom dit var vi 4 pers, helt sjukt! Efter nån halvtimme droppade det väl in fler och fler, men är jag förvånad? Nej, för det är alltid likadant. John Bauer är för slappt helt enkelt.

Jag åkte därför hem vid 9, sov i 3 timmar och stack sedan till gymmet. Vi har "praktik" just nu och då får man bestämma tiderna lite själv beroende på vilken grupp man är i. För oss i journalist/tidningsgruppen går det väldigt bra och vi behöver därför inte spendera så mycket tid i skolan utan känner att vi jobbar bättre hemma. Imorgon blir det därför hemstudier för mig och Vickan.

Jag är nog förresten för lat för att ha blogg. Jag orkar aldrig uppdatera och jag ser att mina besökare blir fler och fler hela tiden så ni får nog helt enkelt ha lite förståelse för att det finns en oerhört lat sida av mig också.

Är det inte väldigt konstigt av mtv att visa 2 the hills-avsnitt om dagen, och det sista dom visar är det första som visas dagen efter? Eller?
Tur att det finns Americas funniest home videos som man kan kolla på medan man väntar på det "nya" avsnittet.

Denna borde ni lyssna på: http://www.youtube.com/watch?v=lqX8fob2t1k
och denna: http://www.youtube.com/watch?v=8VQzVtHEk1I
och denna: http://www.youtube.com/watch?v=u9vOwc-6t-8
och denna: http://www.youtube.com/watch?v=QnA4r4ocDII
för dem är braaa

i'll keep you updated

Dålig uppdatering men vafasen.
Utgång i lördags, ruuuligt & galet. Efterfest på teleborg och vi GICK hem, halv 6 på morgonen dessutom.
Elinors säng har aldrig känts så skön som då vill jag lova. Igår var en äkta bakisdag. Jag lämnade inte sängen och Elle servade mig oklanderligt bra! Hemkörningspizza, tre filmer, kaka och elinor var allt jag behövde för att söndagen skulle bli toppen. Och det där med förlusten mot united tänker jag inte ens ta mig tid att skriva något om, för jag har inget att säga mer än USCH.

Idag var dock en seg dag och jag tror jag vaknade på lite fel sida. Möte med nöjesnytt klockan 10 och resereportaget planerade vi in i mars-numret istället för februari då det hade blivit lite för tajt med tiden.

Nu ska jag till banken och snacka lite business, sen gymmet. Det kommer lite bilder sen när emma har skickat. pyss

HIF- IFK

Det preliminära spelschemat för den allsvenska säsongen har kommit. Och det börjar med enkelt motstånd för ifk, nämligen hif. Vi hade otur sist men nu är revenge det enda som kan tänkas möjligt.

5 april är datumet och enligt mina beräkningar så är det bara 12 veckor kvar och då ska dem skånska pågarna fanimej få visa vad dem går för! gooood luck

LUUUMPEN

Jag kan inte sluta le, för JAG KLARADE DET!

Och med marginaler dessutom! jag fick tre befattningar att välja bland:
Beriden högvakt (sitta på en häst och vakta stockholms slott bland annat) det ska tilläggas att jag är livrädd för hästar!
Kockbefäl inom det marina. (jag, laga mat? nje skulle inte tro det)
Insatssoldat. Ungefär som militärpolis som jag ville bli från början. Får en grundlig väktarutbildning och kan i princip jobba som väktare när jag har muckat, bara att "praktisera" några dagar först. Insatssoldat går ut på att skydda ett vapenlager, viktig person eller dylikt. Mycket mer vet jag inte själv men detta var vad mönstringsförrättaren sa i alla fall.
Kunde också komma in som militärpolis-gruppbefäl om jag ville, men det var nu i januari och jag slutför hellre mina studier innan jag påbörjar något annat så det blir det inte.

Jag har inte skickat in alla papper men allt pekar ju åt insatssoldat för det är det som är mest likt polisyrket. Och eftersom jag har planer på att söka vidare till polishögskolan så är det en bra start med lumpen och inte minst väktarutbildning. Det som också är avgörande för att det kommer bli insatssoldat är att det fanns på många orter. Bland annat Boden, Linköping, Ronneby, Karlskrona och GÖTEBORG! där jag ska vara antagligen (: Hade jag valt Karlskrona hade jag ryckt in i juli men jag vill njuta av sommaren och kanske plugga lite psykologi/beteendevetenskap under höstterminen så nu rycker jag in i januari istället. Om exakt ett år alltså.

det här ska firas som fan imorn

gash

oj vad jag är arg nu..
MAMMA TVÄTTADE MITT IFK-TÄCKE MED RÖDA HANDDUKAR!!!

och resultatet? allt det som skulle varit vitt är ROSA! alltså, rosa. jag hatar rosa
till och med jag vet att man inte ska blanda färger på det sättet, ja herregud mamma.

doh :(

en dag kvar

frukosten idag bestod av 2 citroner(!) och lite halstabletter. jag bara måste bli friskare till imorgon! jag är iaf inte nervös längre, och det är ju bra.

jag har lovat mamma att dammsuga hela övervåningen så det är nog bäst jag börjar med det snart. efter det ska jag till gymmet en stund och sen hem och sätta in alla korten jag har beställt i ett  fotoalbum. fick min goal-tidning idag med så jag ska nog kunna sysselsätta mig :) tjoo

lite festival hade förresten inte suttit fel

muppigt

jag börjar bli sjuk, perfekt till mönstringen! är jag förvånad? nej, med min vanliga tur så kunde jag räknat ut att detta skulle hända för flera månader sen. typiskt.

aja, dagen började på gymmet, nästan iaf. sen stack jag till banken och sen hem där elin och linnéa hade lagat fiskpinnar och potatismos. sen kom mamma och pappa hem och dom var såklart döhungriga så ja, då blev det en tripp till ikea för att äta, igen. jag orkade inte vara där så länge som dom så jag stack och tränade och sen tillbaka för att hämta upp dom.
satt i bilen och väntade i säkert 20 min utan att dom kom och självklart hade jag inte mobilen med mig. då hade dom fått skjuts hem av vår gamla granne från prag som dom hade träffat där inne. schysst! wellwell, jag fick ju lyssna på nickelback och sister hazel så jag ska väl inte klaga (:

nu ska jag bada och käka halstabletter, sen kolla på mordkommissionen. det är bra grejer det hörrni!

5

idag SKULLE jag och janni bokat öland, haha. eller kanske snarare fixat alla medlemmar. och gröna sköna enköping ska med boka snart.

5 dagar kvar till united - chelsea! men chelsea vinner ju såklart och då vet jag någon som bjuder mig på bio ;)

och eftersom gymmet inte var öppet idag så fick det bli sit-ups och sånt meeen jag kände mig som en strandad val så jag sket i det :p

nu ska jag försöka vända tillbaka till dygnet som just nu ser ut så att jag lägger mig vid 3-4 och går upp vid 1-2. inte okey.
fick nyss höra att jag var lik hanna verboom. eh, tack? vart då nånstans?


ÖLand

idag ska jag & janni fixa ihop öland. för det är alltid vi som fixar allting känns det som, alla andra bara glider med, eller avbokar i sista sekunden.
men som sagt, boka öland. stuga denna gången, över midsommar såklart.
förra midsommarn där kan nog bara beskrivas med två ord - galet & brutalt, med stora bokstäver! helt sinnessjukt kul, och man träffade så mycket nytt folk. men med ett tält som vi råkade pajja redan första natten så blev standarden rätt låg och allt var sjukt ofräscht. men detta året blir det stuga, med lås - hallelujah! det var rätt mkt som blev snott sist. och detta året kör vi dit, så vi slipper tåg, buss och alla byten.

idag är det visst nån dag (jag har glömt vad den heter) så det är iaf stängt på gymmet. såå, vad händer istället? ingen aning men jag börjar bli jävligt nervös.

det är helt sjukt, men jag tror jag saknar marocko lite. ja liiite. alltså kvällarna, dom var så förutsägbara, man gick ut och åt och sen tillbaka för att röka vattenpipa och dricka, eller dra till nån nattklubb. allt var så enkelt, så jävla simpelt. jag menar, toan var ett hål i golvet! men här hemma är allt så komplicerat, och ska man göra nånting med alla tjejerna får man ju planera flera veckor i förväg och ändå är det alltid folk som bangar. dålig stil hörrni!

anyway, nu ska jag tömma diskmaskinen så att mamma och pappa slipper klaga när dom kommer hem. jag kan om jag vill! tjingeling

OCH GRÖNA SKÖNA ENKÖPING: ja, jag vet att ni läser. NI SKA OCKSÅ BOKA!



firefly

alltid lika kul att vara ensam tjej bland 20 biffar på gymmet, njee.

haha måste berätta om en rolig grej som hände för ett tag sen. jag böjade få kramp i låret så jag ställde mig mot väggen för att sträcka ut. ni vet sådär så man står på ett ben och tar tag i foten bakom ryggen, ja jag tror ni fattar.
helt plötsligt slocknade allting och alla biffar bara "VAFAN?!, TÄND DÅ, HELVEETE"
men vad tror ni? ja, det är klart det var jag som råkade släcka. alltid glada miner på gymmet sen dess :) naat

ikväll har jag, linnéa och elin lagat mat. eller dem två.
jag är fortfarande i en inlärningsprocess och just nu är jag på ungefär steg 2 av kanske 100? det steget där man lär sig koka pasta, göra sallad..och ja, duka. och på detta steget har jag varit i ca 18 år.
så därför söker jag nu officiellt efter en pojkvän som kan laga mat och en hel del andra grejer.
fast det är nog ändå lite inofficiellt, tror jag.

nej nu blir det csiiiii, pyss

e.m.o

haha kul att antal besökare blev skyhöga efter det att adressen las ut på facebook!
nej nu ska jag till gymet och sen iväg och handla med mamma.
har ni inget och göra så kan ni ju alltid checka denna sidan:
http://www.documentingreality.com/forum/f10/some-emo-girl-needs-serious-help-11192/

INTE HELT OKEY.

idag är det förresten bara 4 dagar kvar tills jag mönstrar och 6 dagar tills vi möter dem oerhört motbjudande manchester united. GO CHELSEA!

1337

Vaknade av att mamma och pappa kom hem imorse och tänkte att det var skönt och gå upp före 11 för en gång skull. Men ack så fel, kollade på klockan som visst var 13.37. Lika bra att ligga kvar lite till, och så blev det.
Gick istället upp lagom till att träningen började vid 5, efter att ha tvingat linnéa att massera mig i sisådär 20 min.

Träningen var iaf sjukt seg och jag dog nog lite inombords när jag såg att det var en halvtimme kvar. Men jag ska snart mönstra så jag måstemåstemåste träna varje dag nu.

Haha räknade alla italienare som har addat mig på facebook efter nyårsbravaderna i stockholm och det var runt 15 stycken. Men vad kan man förvänta sig?! Ger man den till en så har ju hela italien den snart ;D

Nej nu blir det duschen och sen csi! och som jag har längtat, för det var riktigt längesen sist, ja, iallafall några dagar..

Just det, jag har skickat in bilder till fujicolor som dom ska framkalla och som jag därefter tänkte sätta in i ett album. Jag har flera 1000 bilder på denna datorn och det är så mycket minne i varenda bild! här är en iaf:

i drank it up 'till it left me wasted

Det känns som att det kan vara dags för en uppdatering, en kort sådan.
Nyår spenderades i huvudstaden och jag och janni delade på körningen upp. Civilpoliser säger jag bara, helt otroligt..

Väl där så checkade vi in på ett vandrarhem då inget hotell hade några rum kvar. Vandrarhemmet var suveränt och bestod av enbart ungdomar! Inga svenskar då, nejnej, italienare, amerikaner, tyskar, danskar, holländare, you name it. Vi hade sjukt kul och det kan ha blivit både en och två drinkar för mycket men vafasen, man lever ju bara en gång?!

Väl på nyårsafton så började vi festa litegrann men visste inte riktigt vart vi skulle ta vägen då stockholm verlar bestå av klubbar med 20 och 23 års gräns, great! Vi drog iaf med en tysk och en amerikan till en mongolisk restaurang (eller resturäääng som janni hade sagt). Efter det var vi tillbaka på vandrarhemmet för att förfesta med ca 50-75 andra ungdomar som befann sig där, grymt kul! De flesta var dock över 20 och drog iväg till olika nattklubbar vid 11-tiden. Vi satt kvar men kom snart på att vi visste en fest på ekerö, som ligger ett par mil från sthlm city. Sagt och gjort, vi 4 plus 2 australienare, en dansk och en amerikan tog plats i taxibilarna och var på väg dit. Det vi inte hade tänk på var att klockan var 20 i 12 och tolvslaget spenderades alltså då i taxibilarna med både sura och komiska miner! Bättre lycka nästa gång helt enkelt (:

Ciaaaao bella som italienarna hade sagt!


jag bjuder på en bild från senaste studenfesten
Jag bjuder på en bild från senaste studentfesten



RSS 2.0