onsdag

Jag vetifan vad det är med mig, jag har minnesluckor så det smäller om det.

Varje kväll har jag varit ute och gått (har jag fått återberättat av min granne).

Varje natt vaknar jag runt halv tre tiden i sängen med kläder, jacka, smink och diverse andra grejer på mig och undrar vad det är som försigår.  Jag har ingen aning om det är dag eller natt och jag fattar verkligen ingenting. Vet verkligen inte vad det kan bero på.

Imorgon ska jag hämta en hund som jag ska passa till söndag. Funkar allt som det ska så behåller jag han.

Jag har inte så mycket tid att uppdatera nu för tiden. Vi tränar ganska mycket. Både gym, basket, fotboll, promenader och lite annat trevligt.

Imorgon är det valborg och vi är ett ganska stort gäng som ska grilla och sedan festa på tufvanängen. Därefter vetifasen vad som händer, men det löser sig!

Ikväll  var jag på studentpuben, sivans, tillsammans med min granne och hans kompisar. Det var kul och man träffade endel nya människor :) Neeej, nu ska jag sova. gooodnatt

....

HELVETESDAG!

gnatt

Det blev ingen lugn hemmakväll. Det är typiskt att det alltid händer något när man planerat att ta det lugnt.

Ozzy ringde vid 8-tiden, precis när jag skulle börja laga mat, och frågade om jag skulle med på fest hos jojje.
Jag är ju inte den som är den så jag tackade och tog emot, duschade och hoppade på nästa buss mot hovshaga. Blev en lugn och skön förfest och vid halv 1 begav dem sig vidare mot grace och jag tog bussen hem.

Nu ska jag käka, duscha och "packa" lite för imorn. Jag är ju faktiskt tjej och måste ha med mig ett visst antal plagg så jag har lite (mycket) att välja på.

Hörs imorn, puss på rumpan

fredag

Prov idag dåjaa. Politik är inte min starka sida även om jag tycker det är intressant. Men jag tror faktiskt det gick bra, svarade på alla frågor sen vet jag ju inte hur utvecklade svaren var men jag satsar på de högre betygen i alla fall.

Efter skolan blev det stan en runda med elinor, emma och lite milkshake på det. Sen tog jag och elle bilen till samarkand och shoppade loss lite, eller jag i alla fall. Blev två klänningar till (3 igår), skor och lite smycken.

Så jävla fint väder! Synd bara att jag har eftermiddags/kvällssol. (läs: halva balkongen mellan 5 och 7)

Nej nu ska jag plocka upp det jag köpt, sola, städa och laga mat och njuta av att det är fredag.

som det kan gå

Nämen, look what i found!
Dessa bilder har x-antal år på nacken ska jag få be och tala om

...åter till pluggandet




Usch, tur man har förändrats sen den tiden i alla fall

booobies

Den där matchen bjöd ju inte på speciellt mycket smarrigt. Men ifk klarade sig med ett gult kort, men blir också utan wernbloom nästa match. Inte bra. Söder är ju i alla fall kung på planen.

Ingen spännande match som sagt, men likväl 3 poäng och det behövs.

Kolla på 3an, sjuuukt stora tuttar brudarna har?!
Fast dem dallrar ju omkring som stora degklumpar så det är väl inget att sträva efter kanske...

Äh, man ska va nöjd med sin kropp hur man än ser ut. Alla har skavanker och mindre vackra sidor, det gäller bara att lära sig leva med det.


eriksson, jag och söder.
visst ser dem glada ut över att äntligen få träffa mig? :) paah

tjuuuck

Ett måste är ju fan att kolla på tjock -och stolt, på 3an vid tio.
Jag ska buffra upp med godis och glass tills dess. tss

brajen-ifk

Åsiktsbildande inlägg här under, tydligen :)
Jag är "vegetarian" (nöjd?) för att jag inte gillar ko och griskött helt enkelt. Det har ingenting att göra med hur djuren behandlas för då hade jag absolut inte ätit kyckling. Jag tycker inte om det, och så är det med det :)

Blev en runda på stan idag och sedan pluggade jag röven av mig, på balkongen, i soffan, i solen. How nice?
Samhällsprov om politik, sveriges styre och ja, allt annat där till imorgon. Känns helt okej men ändå jävligt svårt.

1a halvlek i Brajen-IFK matchen är avklarad och mållös. Tråkigt! Hoppas på vinst i alla fall, det skulle sitta fint.

Det är bra att ha en granne som jobbar på växjöbagarn ska jag säga, då får man gott bröd :) Så nu ska det käkas och pluggas lite till.
Fast det är ju criminal minds vid nio? Puuh, det blir tufft att hinna med. Men, skolan går före!
Får kolla på ett csi-avsnitt sen istället.

Utanför fönstret smälls det raketer, spelas fotboll, grillas, skriks och festas. Dem plugglösa dem kan!

skäms på er

Bajsmatch, 0-0 mot everton (av alla lag) är inte bra och definitivt inte om man ska blicka framåt och tänka på matchen mot barcelona som snart infinner sig. YSCH & fy

Precis kollat på diagnos okänd och det var läskigt hur många av hennes "symptom" som stämde in på mig. Jag känner mig alltid trött och det spelar ingen roll om jag lägger mig 9 på kvällen och går upp vid 8-9 på morgonen eller om jag sover i 14 timmar (som jag gjorde igår. omedvetet såklart. vaknar varken av att någon ringer eller väckarklockan).

Mycket har nog att göra med att jag är vegetarian, eller ja, jag äter fågel och fisk. Men jag får inte i mig alla vitaminer och mineraler och kompleterar därför med diverse olika tabletter flera gånger om dagen. Det som saknas är dock järn, men det ska med all säkerhet införskaffas nu i veckan.
Jag tänker inte börja äta kött igen!!!

Nu ska jag lägga mig i sängen, läsa lite politik och sedan kolla på ett avsnitt av csi eller kvarteret skatan. Godnatt cutiepies

Förövrigt längtar jag till helgen :)

onsdag

Morsning korsning!

Jag lagar mat och har precis insett att det helt klart finns grejer jag är bättre på.
Det där med matlagning är mer som en "jag-är-tvungen-grej". Att leva i äkta studentanda med mackor, oboy och nudlar är inte riktigt min grej så jag lämnar över det till resten av campus som säkert sköter det utmärkt.

Dagen har bestått av träning, plugg, somnande på datorn, promenad, plugg, matlagning och snart en dusch för att sen ta ytterligare en promenad förbi sivans och kolla om det är nått röj.
De där promenaderna är rysligt viktiga då min godispåse från igår redan är slut. Det är verkligen illa, så jävla illa.

Nu lirar chelsea mot everton och jag tippar på att lampard fixar biffen i denna matchen med. Han är en kung på planen och blir bara bättre och bättre hela tiden.

"Det känns lite som att någon har tagit ut din hjärna och ersatt den med en gigantisk bajskorv"
- Kvarteret skatan, någon?

Just det, maten var det ja..



scaaary



Jag är sååå rädd

Märks det att han är utländsk? No offence, men vi bor samma stad ;)

godis

Nu är jag ett gymkort rikare plus 1 kilo godis (!!!) och en dundersnygg, illgul "gottegrisen" t-shirt.
Mycket attraktiv och ska självklart användas på gymmet ikväll för att trotsa alla andra. Det är lite så jag jobbar..

Nähe, om man skulle gå ner och tvätta lite och sen ta sig an beeerget med disk. INTE nådigt

tisdag

Vaknade av ett sms, NYSS!
Riktigt illa. Hade psykologi mellan 8 och 11 imorse men det har jag missat nu.
En rejäl försovning med andra ord..

Haha jag gjorde en så jävla nasty grej igår. Hade rensat min fiskskål och då använde jag ett glas för att få upp fisken.
Det var bara det att hälften av glaset fortfarande var fyllt med fiskvatten när jag ställde det på diskbänken. Med guldfiskminnet jag har så hade jag efter en timme glömt bort att det var det glaset, så jag fyllde på lite vatten och klunkade.
Och fyfaaaan vad äckligt det var. Luktade verkligen fisk! Ysch. Fick massa klökningar och höll på att spy.
Men man lär sig av sina misstag ;)

Inget vidare väder idag så då kan man passa på att plugga.
Ska även åka till skatteverket eftersom jag inte har fått min deklarationsblankett. Danne hade inte heller fått den så det kanske inte är någon i detta huset som har det? Skumt.

Jajaa, sen ska vi bege oss till godishuset och sen raka vägen och köpa gymkort.

Ingen som vill hämta mig i halmstad på söndag för 500 spänn? pleeeease

OCH VET NI?  IDAG ÄR DET 24 SKOLDAGAR KVAR. det är heeelt sjukt


blabla



vägarbete

Jobbet idag gick utmärkt. Och när någon annan går med "ny på jobbet-skylten" så är det klart att man känner sig ett snäpp högre (om inte två).
Man känner att man har växt och utvecklats.
Även om jag bara har jobbar 3 gånger, och haft "ny-på-jobbet-skylten" 2 av dem gångerna så känner man sig som ett föredöme när den nya frågar hur man gör med pommesen eller hur man gör säsongs glassen. Utan tvekan.
Innan kändes det som att man var sämst, som att man var den som frågade hela tiden, som att man var den som inte visste. Nu är det en ny som sköter alla dessa frågeställningar åt en och man känner sig genast som en utbildad lärling.
Man är inte den som inte vet och man är inte den utan koll. Man är snarare den som hjälper den nya och som rankas ett steg högre än vad man egentligen borde göra.


Nog prat om jobbet. Cyklade dit imorse och cyklade hem i eftermiddags. Efter det väntade en förfest hos grannen med de närmsta vännerna samt endel andra och efter det blev det stenladan för oss kvarvarande.
Jag försökte övertyga peppe om att det bara skulle vara utbytesstudenter där, men nänä. Så det blev stenladan med peppe, elinor och pontus medan resten av folket begav sig mot stan och oleo.

Dock tror jag inte att det är något ställe som är proppfullt med folk helgen innan löning. Men hoppas, det kan man ju.

Detta blev långt...
Jag tror det är dags att sova nu. Och onykter som jag är så kan jag bara ana min reaktion imorgon när jag ser vägarbetesskylten ståendes i min hall.
SOV GOTT

järnkaminerna

Att sitta och plugga på balkongen i soffan och strålande solsken är inte fy skam. Det blev till och med så skönt att jag somnade. 

Det är nämligen så att jag köpte en extra soffa när jag flyttade in i denna lägenheten men den ställdes upp på vinden eftersom jag inte fick plats med den.
Men jag och peppe fick en snilleblixt att sätta ut den på balkongen. Riktigt skönt

Nu lagar jag kycklingpaj. Att döma utifrån alla andra gånger jag försökt laga någon seriös mat så kan jag räkna ut hur det slutar. Nej men det blir säkert bra. Nu börjar även without a trace, helt klart bästa serien efter csi.

På postkodmiljonären nyss så kom det en fråga om vad djurgårdens fans kallade sig, och snubben svarade änglarna. Haha, så jävla säker var han och sen när han fick reda på att det var fel så svarade han att han trodde att det fanns "två änglarna". Som det kan gå :)


35 grader

DET ÄR 35 GRADER PÅ MIN BALKONG JUST NU!

i solen givetvis. men det är april och klockan är kvart i 6. rätt otippat ändå!

Idag är första fredagen på riktigt länge då jag inte har något planerat. Det känns tomt men ändå skönt. Måste lägga mig tidigt ikväll för att orka upp och jobba imorgon.

Nu är det the hills. puzz

rome in may

WE'RE GOING TO ROME, JUST MAKING A SMALL STOP IN BARCELONA!



fotboll

Haha, är uniteds nya tröjor ett skämt? Titta och häpna för inte är dem vackra i alla fall.




Haha vad tänkte dom med?!

Jag har skallebank och Hiddink ska inte stanna i chelsea. Det var i och för sig ingen nyhet då det var förutbestämt att han bara skulle stanna säsongen ut, men ändå.
MOURINHO, kom tillbaka? :):):)



puss

ÅÅÅH jag hinner inte plugga. Jag har så mycket annat som är sååå mycket viktigare. Som att leta upp Frank Lampards adress och fråga om han kan pussa på ett papper och skicka till mig, till exempel.

Nu undrar ni allt vad jag ska med hans mun till? Den som lever får se. Feel the pain ;) mohaha



skolan

Första heldagen i skolan på huuur länge som helst, eller ja, 4 veckor typ.
Vi har religion i 3 timmar och efter det är det mediaproduktion lika länge. Därefter ska jag cykla hem och plugga (sola).

Målningen igår blev gööörbra! haha. Nej men det blev faktiskt bra och jag är nöjd. Allting ser mycket bättre ut nu!
Dock har jag 5 väggar kvar men det fixar jag imorgon. Blir inget festande i helgen eftersom jag ska jobba både lördag, söndag. Börjar i och för sig inte förrän 10 men efter förra veckans festande blir det nog lugnt ett tag. Ska passa på att plugga och måla lite.

Nej nu ska jag plugga lite religion och jesus och allt annat som hör kristendomen till.
Funderar på att konvertera till judendomen, hade varit lagom kul faktiskt.

På lunchen ska vi hämta studengrejerna, äntligen! Idag är det även studentfest men med den sjuktligt dåliga kommunikationen på denna skola så fick vi reda på det idag, dåligt!

bajs

Om man var uppe i himlen efter vinsten i lördags är man efter dagens förlust helt klart nere på jorden igen.

bajsmatch
VAD HÄNDE?

IFK blev utspelade och häcken var snäppet grymmare på alla sätt och vis, helt enkelt.
Men vad gick snett? Startelvan var precis densamma som förra matchen och häcken är ett bottenlag. Men jag lämnar det osagt och hoppas på det bästa i nästa match mot örgryte istället.

Imorgon spelas några matcher som helt klart kan bli intressanta, AIK-MFF och HIF-BRAJEN. hejaheja och godnatt

målar

Ouff, jag är trött i armen. Har målat hela dagen så nu är hallen HELT klar och en vägg av 8 i vardagsrummet.

Bordet som jag köpte igår är i ek, men jag ville att det ska vara vitt, så det blev vitt. Med hjälp av väggfärg haha. Inte det smartaste kanske, men whatever, det täcker och det ser skapligt normalt ut så.

Nu väntar jag på peppe så vi kan grilla sen ska han hjälpa till med målningen så jag blir klar nån jävla gång. Så drygt att ha hälften av lägenheten målad och hälften inte, sen orkar jag aldrig ta tag i det så det är lika bra att göra så mycket som möjligt när man ändå är igång.

Ikväll lirar ifk mot häcken. Det blir nog en skapligt enkel match, men det vore synd att underskatta dem för då vet man aldrig hur det slutar.

Såå, målningen kallar! Tjingeling

vxu

Juuust det, jag sökte in till universitetet igår. Ute i sista minuten som vanligt, så klart. Mamma fick hjälpa mig och planerna är att plugga halvtid(?) jaja, 50% i alla fall. Och sedan jobba resten, eftersom ja rycker in i lumpen i januari så jag har tänkt läsa lite enskilda kurser i höst bara.

Jag sökte pedagogik, socialpsykologi och mellanmänskliga relationer, musikvetenskap, hälsopsykologi och sociologi.
Kommer komma in på de flesta eftersom det är platsgaranti på många enskilda kurser men jag får se vilken/vilka jag kommer läsa. Säkert någon som blir inställt med så jag får väl köra uteslutningsmetoden.

Once in your life you find someone who will turn your world around.
Bring you up when you're feelin' down. Vem är du?

ääh, kärlek är som att äta soppa med gaffel



Lite av mitt rum hos mamma & pappa




the blues

Jag är en dålig bloggare, jag vet!
Men vem har tid att sitta vid datorn när det är så fint väder? Och vem har tid att sitta vid datorn när man bor på campus?!

Dagarna här består av grillning, öldrickande och solning om vart annat. Och jag klagar inte, inte det minsta. Jag trivs som fan.

Ommålningen av min lägenhet börjar ta sig och imorgon får jag hjälp av min granne peppe. Han gick med på det på ett vilkor, att jag fixar mat framåt kvällen. Tur för honom att han ännu inte hunnit uppleva vilken hemsk kock jag är :)

Helgen har bestått av ovanstående campusliv + lite extra öl och lite lagerlunden, sports och harrys.
Igår fick jag besök av mamma och Linnéa som ville ha tjejkväll med film, mat, dip och lite annat mys. Dem stannade till idag och det blev en runda på stan och lite så.

Ikväll fick jag och elinor ett ryck att köra till braås (av alla hålor) och köpa ett soffbord till mig. Väl hemma behövde vi lite bärhjälp och vad passar då bättre än några riktiga karlar från lägenheten ovanför?
Därefter blev det vin och lite fest hemma hos peppe med ett tiotal andra och nu sitter jag här, mätt och och trött men ett soffbord rikare.

OCH VET NI? VILKA HAR TAGIT SIG VIDARE I CHAMPIONS LEAUGE OM INTE CHELSEA?! Den lyckan alltså. praise the lord, typ!
4-4 mot liverfool och räknat med förra mötet blir det alltså vinst. Barca nästa, och vem vet hur det slutar där. Dem är starka, men inte lika starka som VÄRLDENS BÄSTA CHELSEA!

we will keep the blue flag flying high

Kul att se många nya läsare även om jag inte uppdaterar allt för ofta nu när vädret för en gångs skull håller måttet.

På lördag väntar förövrigt ett möte mot arsenal som inte lär bli alltför spännande.

Här får ni en snyggingbild på världens bästa frank lampard och mig själv :) mjaaau




lördag?

HELT GALET! 6-0

Tung förlust för aporna som får återvända till stockholm i sorg. Ingen liten sådan heller. Men skadeglädjen är den sanna glädjen och jag njuter av varje sekund.

Vaknade 9 imorse för att somna om och åter vakna klockan 12. Lite mer johannastyle.
Drog på mig kläder och gick upp till peppe för att bege oss mot systemet. Ikväll kör vi på vin, och lite öl.
Jag tror att det står grillning på schemat även denna kväll, goodie.

Nej nu ska jag fira segern med en dusch och sen blir det att följa chelsea mot en seger, dagen till ära.

Just det, glad påsk!

chelsea

Hade jag haft en pojkvän hade jag bönat och bett med både det ena och det andra, men främst med hundögon för att få en liten rottis. Världens finaste hund, verkligen!

Buy me one? :)





haha, hundögon? :):)

fredg?

Årh franska jävla marockaner: arrêter d'écrire! det är ingen som vill ha er ändå.
Att man kan ge sin msn till EN och att den sedan sprids till resten av släkten är ju ganska förunderligt. Hade jag hittat en pudding på stan hade jag då aldrig gett dens(?) msn till malin, min kusin, eller resterande av släkten heller vill säga. Inte för att jag är någon vidare (choklad)pudding, mohaha, utan snarare kladdkaka, men ändå.


förlåt.                                           (hehe njaaae)


precis hemkommen från? ja, vad är jag hemkommen ifrån? i nuläget kan jag nog inte klandra mitt dåliga minne utan förtärandet av alkohol. I vilket fall som helst så minns jag en förfest på söder, en massa roliga människor på stan och ja, sports? lagerlunden? de luxe? eller vart var vi? dunno, men whatever. jag kör stenhårt på Pers teori om att man bara lever en gång.

För övrigt tror jag på ödet, och ni som inte vill läsa för att ni vill läsa, ni kan sluta läsa nu.
Jag tror inte på att någonting är förutbestämt utan att det blir som det  blir. Hamnar vi i gräl, så är det en mening med det. Kanske lär vi oss att det är helt fullkomligt onödigt, kanske lär vi oss att det inte är värt det.
I vilket fall som helst så förlitar jag mig helt och hållet åt ödet och slumpen. Ingenting är förutbestämt och allt vi vill ska hända, kan hända om vi har tillräckligt med övertygelse och vilja.
Alla har vi olika tankar och åsikter och kanske är det hinduismen som trots allt tilltalar mest. Där livsstilen speglar nästa liv och där man lever för mångfalden och inte egosimen.

I'm so serious.. och jag tror besämt att jag ska sluta skriva i detta tillsåndet, när jag är som minst kapabel till det. Dock är det nu åsikterna kommer fram och alla ni som druckit (ja mamma och pappa, jag vet att ni gjorde sånt här när ni var mindre,  även om det var i handskrivna dagböcker) vet att det är nu man har sin fulla rätt att uttrycka sig.
Inte för att man inte skulle ha det annars. Men det är nu det kommer, känslor, uttryck och förtrycket.

Imorgon blir det påskmiddag med de kvarlevande på campus, ungefär. Vi som lever och vi som har en tendens att roa oss själva och resterande i vår omgivning.

Frågan lyder dock: hur länge kokar man ägg? mjaaa, svara på den DU!

fredag

En omväg på två timmar för att cykla till jobbet är väl helt okej, eller? Cyklade helt galet men jag kom fram och jag fick motion så det gör inget. Att hamna på öster när man ska till söder känns sådär men det fina vädret gjorde det helt klart värt mödan.

Campus är tomt på folk men ändå vankas det fest både i det ena och det andra lägenhetshuset ikväll, det tackar vi för!

Nu blir det grillning med grannarna på gräsmattan här utanför i väntan på Janni.

Just det, idag är det fredag och inget annat. Allra minst torsdag...tydligen

torsdag/fredag?

Strååålande väder, how nice?

Jag ska dra på mig lite kläder och cykla till jobbet för att säga att jag har bytt kontonummer sen blir det möjligtvis en runda i stan. Eller är det röd dag idag? Då kanske det är stängt? Förvirrad? Njeee (JO)
Jag vet knappt vilken dag det är.

Grannarna ovanför håller på och bankar och dånar utan att ta hänsyn till att folk (jag) faktiskt sover vid denna tiden. Eller ja, jag sov för en timme sen, tills bankandet blev för outhärdligt och jag tvingade mig upp.

Förövrigt simmar nu Terry upp & ner igen och han är nog på väg att dö. Lillelille fisken.. :(

Just det, jag lyckades visst utlova lite bilder från förra helgens bravader och dem är på gång nu. Ska jag bara ta tag i det och lägga in dem här med. Satsar nog på ett bildinlägg lite senare innan janni kommer.


Ut och sola med er nu - datanördar!
puzz

dålig uppdatering

Idag var dagen då jag skulle hem på påskmiddag med släkten för att sedan åter bege mig till Växjö.

Tog bussen till stan och hoppade på det ovanligt tidiga tåget som skulle ta mig hem (trodde jag). Satt där ett tag och märkte sedan (efter 3 års pendlande) att jag nog satt på fel tåg och var påväg mot KALMAR! Ja herrejisses.

Hoppade av i världens håla, also known as Lessebo.
Hålan där solens strålar inte riktigt räcker fram, där herrarnas fotbollslag står och packar kundernas varor i påsar på ica, hålan där man möter åtminstone tre alkoholiserade gubbar med inte bara en utan två eller tre klirrande systemetpåsar i vadera hand, hålan där man är glad om man ser en levande själ vart 15e minut.
Jag har inte bara varit vid världens ände, jag har varit i HÅLAN SOM GUD GLÖMDE.

Det var bara att tacka och ta emot. Vara glad över att jag överhuvudtaget kom till ett någorlunda civiliserat samhälle (naat) och invänta nästa tåg hem.

Idag är även dagen då parkeringen utanför lägenhetshuset ekar tomt, och likaså resten av campus. Dagen då de flesta studenter har övergett campuslivet, och allt där till, för att bege sig hem till nära och kära för att fira påsk. Dagen då jag planerat att stanna hemma och tjocka i soffan men som så många andra gånger blivit övertalad att följa med ut...

Nu väntas sömn, sömn och ja, sa jag sömn?

Imorgon kommer bilder från veckans äventyr. Då campusborna hade vett att stanna på campus för grillning, öl och stekande, så håll er uppdaterade.

Och det är nog som min kära vän Pontus säger, jag skulle behöva en pojkvän som står ut med allt galet jag sysslar med. Som hindrar alla dessa spontana tripper från att inträffa och som helt enkelt håller koll på mig.
Det hade suttit fint det.

Det sägs ju att den som söker den finner men samtidigt att kärleken kommer när man minst anar det? I don't get it.


utgång

Spontan utgång ikväll till sports. Blir nog bra! Dock är det ju skola imorn kom jag på.. men man lever bara en gång!

Och nu ska ni få se något ni aldrig har sett förut på denna bloggen...
trummvirvel...............................


....................................................dagens outfit!





Sådäer, nu var det slut på det roliga!

Visst är färgen på väggarna otroligt ful? Typ lax/spyfärgad. Tror jag ska måla om det i helgen, även om jag inte får.

morot

Färgade ju håret igår och det blev skitsnyggt...


....om man gillar ORANGET!

Det där med att färga är verkligen inte min grej. Men efter några flaskor silverschampoo ser det faktiskt inte så pjåkigt ut :)

Fint väder idag va? Helt underbart. Cyklade nyss en runda runt växjösjön. Vet inte riktigt hur långt det är men tillräckligt långt för att jag skulle få ont i röva.

Nu ska jag duscha och sen ta mig in till stan för att jaa, ta mig en titt i affärerna och gå till banken. Sola luuuugnt guys

RSS 2.0